Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kolosanyi #99 üzenetére
Korlatolt a WP, de azert vannak hibai a symbiannak is.
En arra gondoltam, hogy van i4s telefonja, de meg iTunes accountja sincsugy hasznalja mind egy monokromos nokliat..
Catroot: En is droidon szocializaoldtam okostelefonok teren 4 honapig, az utobbi idoben is volt egy par belolluk, szarra-hugya lehet hegeszteni a rendszert mert baromi nyilt minden. De ennek vannak hatranyai is.
Akarcsak a symbianal. Es symbiannak is vannak elonyei WP-vel szemben. De az aranyok ugyeDe azt mar ne mondjak, hogy a symbian gyorsabb meg stabilabb rendszer...
Az, hogy a WP minimalista az hol baj? Tobbek kozt, nekem az tetszik, hogy hogy nez ki az egesz. Es nem a kezdolapon a teli-ok, hanem ugy az egesz rendszer (aki hasznalja, tudja) De persze izlesrol nem lehet vitatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest