Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Nem talatam kivetni valot az irsaodban, telejese egyetertek vele
En is ezeket probalom elmagyarazni a WP-t szapuloknak, de legtobbszor csak elvakult fanatikusnak tartanak (peddig probaltam en is eleget, adtam esejt masnak is, de ha egyszr annyira nem jott be..)
Idezhtem majd eme hsz-ed masokank is estleg, sporolando, hogy en is ezt be kelljen gepeljem
?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
#13260800 #110 üzenetére
Jo, jon ujra az a resze a tortenetnek, hogy a WP Nokia&Mango elott nem volt rekelamozva, legtobb helyen kaphato sem..Igy eleg nehez hozzaferni. Lasd, most eleg sok reklam megy rolla, a Nokiakat meg veszik is. De ez most kezd megindulni. Anno a G1 sem volt iPhone ellenfel ugyebar.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kolosanyi #99 üzenetére
Korlatolt a WP, de azert vannak hibai a symbiannak is.
En arra gondoltam, hogy van i4s telefonja, de meg iTunes accountja sincsugy hasznalja mind egy monokromos nokliat..
Catroot: En is droidon szocializaoldtam okostelefonok teren 4 honapig, az utobbi idoben is volt egy par belolluk, szarra-hugya lehet hegeszteni a rendszert mert baromi nyilt minden. De ennek vannak hatranyai is.
Akarcsak a symbianal. Es symbiannak is vannak elonyei WP-vel szemben. De az aranyok ugyeDe azt mar ne mondjak, hogy a symbian gyorsabb meg stabilabb rendszer...
Az, hogy a WP minimalista az hol baj? Tobbek kozt, nekem az tetszik, hogy hogy nez ki az egesz. Es nem a kezdolapon a teli-ok, hanem ugy az egesz rendszer (aki hasznalja, tudja) De persze izlesrol nem lehet vitatkozni
-
gzbotii
nagyúr
válasz
#13260800 #96 üzenetére
user hulyites? Szerintme ezt hagyuk meg a "meno" droidnak es felvagos iOS tulajoknak akik net nelkul hasznaljak a telefont. Aki WP vesz, tudja mire vallakozik, mit akar.
De nehogy azt mond mar, hogy a symbian jobb, meg gyorsabb, stabilabb mert akkor hatast vetek a rohogestol
you make my day
-
gzbotii
nagyúr
Amikor ezek a Nokianak adtak azt a dijat, nem szamoltak a Huawei gepeivel, vagy estleg HTC One X-t kifeletettek
Nagy kamera meg minde de ez a mobilokrol szolt es nem fenykepezogeprol...
Nem trollkodni jottem, de ez szamomra igencsak meglepo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest