- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Fogyaszt, ott van a 30 watt
Valóban igazad van, ezt a havonta 6-800 forintot nem vontam le, de ezt mindenki megteheti, amikor végigszámolja, hogy tényleg érdemes-e ezzel foglalkozni, vagy csak butaság.Csak egy ötletet adtam, hogy akiben van egy kis kockázati hajlandóság, meg tanulni vágyás, kereshessen egy kis mellékest. Mellesleg olyan tudást szívhat magába, amit nem is lehet forintosítani! Szerintem abban van az igazán nagy pénz, a tudásban.
Amikor 20 évvel ezelőtt valaki elkezdett bohóckodni photoshopban, nem gondolta, hogy egyszer ebből fog tízmilliós (már közelít a száz) vállalkozást építeni.
Vagy aki a suliban freemail meg irc helyett a weboldalak háttérszínét változtatgatta HTML-ben sem gondolta, hogy vezető fejlesztő lesz egy nemzetközi webes cégnél.
[Ezek bizony élő példák]A számítógépes tudás rendkívül értékes tud lenni, de nem ingyen van a megszerzése.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest