- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Na, megneztem ezt az egerszepsegversenyt magamnak.
Halomban allt egy rakat leharcolt 2 gombos default eger (MS BOM 1.0A, MS WMO 1.1A, L S96/U96, Genius EasyScroll), meg egy rakat dekoracios eszkoz (ragaszto, ollo, ilyen szinu kreppapir, olyan szinu festek, dekorgyongyok, muanyag szemek)
Aztan hajra, pingald ki az egeret a sajat izesed szerint.Mivel a huseges MouseMan+-omat nem akartam elcsufitani, igy inkabb lemondtam a mozijegyrol.
Ja: ki volt rakva a kamionban egy rakat netbook, laptop, workstation, tapikepernyos egybegep, aztan lehetett oket nyomkodni.
Masik satorban meg par multifunkcios nyomtato kellette magat.
Volt par Xbox is, de az engem hidegen hagy.Vakon gepeles tesztet meg jol elszurtam, 76mp lett.
Hiaba, nem kellett volna menet kozben a lefestett gombu billzetet nezni, monitort bamulva erzesbol joval nagyobb hatekonysaggal eltalaltam a gombokat. -
nyunyu
félisten
Eger szepsegverseny?
Mennyisegire siman neveznek.
Van itthon barmikor hadrafoghato allapotban:
L MX Revo
L RX1500
MS WMO1.1A
MS Explorer
IBM Travel Keyboard with UltraNav (ezt szamolhatjuk 2 egernek is, mert van rajta pocok is, tapi is.)
Ossze kene rakni, mukodokepes:
L MouseMan+Darabokban, mukodeskeptelen:
L MX700
L MX1000
L MX Revo
L Cordless Wheel MouseBT-s MX Revomat melohelyen felejtettem, igy azt most nem szamoltam, anyamnal hagyott MX500-at sem.
-
nyunyu
félisten
Az ELTE-s létesítményből kihozzátok, h a BME közelében
Terkepen az IQ epuletek koze van rajzolva, azokhoz nem sok koze van az ELTEnek
Mondjuk ez tenyleg pontatlan:
(a Lágymányosi híd budai hídfôjénél, a BME Informatikai karának szomszédságában)BME-n Villamosmernoki es Informatikai Kar van.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest