- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
B+, epp' tegnap navigaltam telefonon egy windowsos installt. Aztan nem mukodott, mert kiderult, hogy java is kellene neki. Azt csak szoban osszefoglaltam (honnan lehet letolteni, mit kell csinalni, stb), de nem sikerult, mert vmi vhol angolul kezdett el beszelni.
Ehhez kepest egy atlag linuxos install nagysagrendekkel egyszerubb.A programok forditasa meg nem tartozik a dolgok normal menetebe, arra gyakorlatilag csak advanced felhasznaloknak van szuksege.
Ha meg meg tenyleg nem kellett bonyolultabbat csinalni egy tar + config + make kombonal, akkor olyan nagyon bonyolult dolgokat nem telepithettel
-
dabadab
titán
"Hogy pl. azt mondja: "Nekem a libglade-2.0 hiányzik.""
./configure nem mond ilyeneket?... Mert ugy tunik, hogy az altalad idezett $PKG_CONFIG sort pont ezt csinalna.
szerk: ja, megneztem, tenyleg nem mond semmi ertelmeset. Debian alatt mondjuk van egy gnome-devel csomag, amiben benne van minden, ami ehhez szukseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest