- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Részletes specifikáció.
Hogy tudják mitől nincs ez túlárazva. -
Isual
veterán
Tudom, hogy még a tftcentralt is kellő kritikával kell kezelni, és hogy jópárszor elrontották a kalibrációkat, de az utóbbi jópár cikküknél már nincsenek durva eltérések és ehhez hasonló hibák, mint amik az U2410-nél adódtak.
De sztem még így is az egyik legprofibb, leghitelesebb oldal etéren. -
Isual
veterán
Na mind1, nincs nagy jelentősége, de egy PA231W, vagy épp ez a szép darab azé' ne legyen már e-IPS könyörgöm.... Távol áll ez a Dell 2209WA-tól... Minden tekintetben. Csak most divatos lett mindent le e-IPS-ezni mert az úgy egyszerűbb, mint itt most korrekt módon eH-IPS-nek nevezni, vagy H-IPS-nek. Lényegtelen, valószínűleg csak engem zavar kicsit.
Köszönöm!(Nyilván az lenne a legtisztább, ha csak az alacsony kontrasztosokat és ezeket a mostanság elterjedt 6bit+A-FRC-s darabokat hívnák e-IPS-nek és a natív 8 (10) biteseket már azért H-IPS-nek írnák, de minimum eH-IPS-nek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest