- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
üzenetére
Ki tudja... de ha nem, akkor ahhoz valami nagyon durva adatfeldolgozó képességnek is kell járulnia, különben nincs értelme pl. sejt és neurális háló szinten letárolni a szörnyeket a Doom XXVI-ben.

Engem amúgy főleg az érdekelne, hogy valaha lesznek-e még nagy váltások (pl. rendes ISA váltás), vagy most már örökre beleragadt ebbe a kompatibilitás miatti végtelenségig menő toldozás-foltozásba a mainstream számítástechnika. Az Intel megpróblta otthagyni az x86-ot (Itanium), de hát az AMD elrontotta a 64 bites csodájával... (Persze lehet, hogy ennek csak örülhetünk... ki tudja.)
-
ddekany
veterán
-
hobizsolti
csendes tag
válasz
üzenetére
csak arra gondolta, hogy a cikk nem említ semmit sem azzal kapcsolatban, hogy mi a helyzet a lebegőpontos számításokkal kapcsolatban. Én sem tudom, azért lennék kíváncsi.
Csak az egész számokat említi.
Arra gondolta, hogy a proc eddig is tudod "szélesen számolni" tehát 32bit -> 64 bit talán nem befolyásolja a lebegőpontos számítást?Annyira nem értek a pontos proc működéshez, csak azt tudom, hogy mindig 80 biten számol, csak ha nem használod az bővített módot, akkor levág, kerekít.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
üzenetére
nem, én pontosan azt írtam, amit akartam.
rengeteg notiban van/volt core duo, ami nem támogatja az em64t-t, ezért sem tehette meg a microsoft, hogy csak 64 bites vistát dob piacra. rengeteg lóvétól esett volna el. de ott van a core solo, pentium m, (régebbi) pentium 4 is.
csak egy megjegyezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest