- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
pedig van értelmük, ami ki is mérhető.
energiagazdálkodás -
AMD: CnQ + C1E
Intel: EIST + C1E + C-statesüresjárat:
mindezek ki vannak kapcsolva, de nem terhelődik a gép. láthatóan többet fogyaszt mind.CnQ és EIST: szorzó és feszültségcsökkentés
C1E: üresjáratban HALT utasítás
C-states: mag teljes lekapcsolása (ezt csak a Nehalem tudja, ami meg is látszik a mérési eredményeken) -
-
-
Móci
addikt
Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nincs, csak hogy inkább a H57 mellé 'csomagolják'.
Bár ez is gyártótól függetlenül változik.
Én is gondolkodtam AM3-ban, az Asus 890GX-es lapja nagyon is tetszik, csak ha vennék egy kétmagos Athlon II-t, akkor teljesítményben valószínűleg nagyon nem lennék előbbre (max. új, fejleszthető foglalat, DDR3), no meg az lehet egy picit többet is fogyaszt. -
Móci
addikt
Sok mindent nem ide találnak ki...
Bizony, a lapok nem olcsók. USB 3 meg SATA 3 ha jól tudom leginkább a H57-es deszkákon fordul elő, azok meg 30 körül legalább vannak, ha nem drágábbak.
Nem olyan rég volt a logouton egy kis bemutató egy Biostar lapról, na az mondjuk tetszett, s megvan 20 környékén.
Én anno a P5Q-t olyan 35 körül vettem, s igenis megérte, mert mindent tudott, amit akartam, stabil volt, no meg a tuningal sem akadt problémája. Rááldozom a pénzt, ha látom értelmét.
Amúgy visszatérve az új usb meg sata szabványokra: nekem nem hiányzik egyik sem. Mire elég jól el fognak terjedni, el fog telni egy, de lehet, hogy két év is.
Sok helyen örülök, ha usb2 van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest