- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Abban 1etértünk hogy drágák
Teljesítmény engem túlzottan nem érdekel, mostani cuccok alapon is kellemesek, max bóhockodásból tuningolok, néha jól sikerül. Valami htpc szerű dolgot akarok, ramok ára egekben, majd ha jól lement a ddr3 ára akkor elgondolkozok desktop összerakásán talán, addig kipróbálok egy am3-at max 1-2 gb rammal, egyik itthoni gépben cel430 van 1 gb rammal, hasít mint az atom
e3300-zal 720p-s mkv-t is gond nélkül eszi, csak az a fránya dvi nincs rajta
ezért most amd 740g chipsettel, kb mint intelnél a g31, árban is hasonló. Nemrég mértünk x2 240-et, elég kellemes a fogyasztása, nem sokkal marad el a c2d-től ha elmarad is.
Bluegene: 4440 stabil, de majdnem 4700-on validoltam és g31-ben 1.35V-on...egy fricska a nagyoknak
9.5k-ért árultam újan, nem vitték el, ez lett belőle...
-
Chaser
legenda
H55 mellett is van usb3, satat azt nem néztem, nem lesz rá szükségem /sajnos/. Kell még idő amíg elterjed, de ha már ilyen csoda gépet vesz az ember még az sincs benne az árban ennyiért?...én a g31-et 11-12 körül vettem 1 éve, előtte is az volt kicsit más verzióban, amilyen olcsó volt annyira stabil is
A mostani 3300-ast abban vágtam 4.5G fölé
ki kéne próbálnom végre egy am3 procit
-
Chaser
legenda
Ezt magamtól is kitaláltam
de gondoltam hátha jön valami racionális magyarázat, azért röhej, hogy a legolcsóbb lapok is 20k körül vannak és asrock tálalásban. Azért 775-nél lehet belépő lapot venni 10-11k-ért ami még tuningra se rossz, amd-nél kb 12-ért, abba meg am3-as cpu is megy, s1156-ba meg idáig egy lowend cpu se jött ki, "legolcsóbb" a g9650 a maga 20k feletti árával, most aprós árakat ne nézzünk, aprón lapot meg ramot is lehet olcsóbban venni, de mezei usernek alhangon s1156-ban lap meg g9650 40k bruttó körül van és ebben nincs usb vagy sata3, nem magyarisztánnak találták ezt ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest