Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Igen, én is azt tanultam, amire te is utalsz, miszerint ha kitolod a használati időtartamot, akkor azzal természetesen kevésbé szennyezed a környezetet. Ebben mondjuk segít az is, hogy az MSI lap még mindig garanciális, valamint a KingMax RAM-ok szintén.
Viszont 2-3 év múlva ilyen CPU-ba biztos nem invesztál már bele sok ember, hiszen ez jelenleg 50K, fél év múlva már 30-ért bőven kapható, az meg egy elég ésszerű összeg egy 2.8-as 6 magosért 95W TDP-vel. Szerintem.
USB 3-nak még nem jött el...

-
MZsoltee
veterán
Garanciális memóriát kell venni, azokra adnak sok helyen 10 évet is amivel baj lehet ha behal az a proci mert arra szinte mindenhol csak 1 év jár, bár az nehezen hal meg! Az alaplap is hasonlóan nehéz dolog ha kihal, nem lesz egyszerű...
EarL 007: A 4magosítást sztem simán bele lehet venni és összelehet hasonlítani, ha már használt cuccok vásárlás belefér a képbe.
Ha meg csak az újaké akkor egyenesen öngyilkosság a 775, ha 4magról vagy szó!
Q8200 35k+
Q9300 40k+
Q9550 55k+
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest