Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomBoy1986

veterán

válasz #98593280 #93 üzenetére

Én is ezzel a véleménnyel értek egyet és mint látható, ennek a vonalán is fejlesztem a gépemet. A lapomat 2008 februárjában 20000Ft-ért vásároltam és még ma is belemegy a legújabb 6 magos Phenom II X6. Gondolom le se kell írnom, hogy hogyan dughatok bele hatmagos intel CPU-t egy hasonló korú intel lapba :DDD

Az meg, hogy 20-30 W-tal kevesebbet eszik az E6600-as konfig. Hát finoman szóval sem érdekel... Javaslom, hogy cserélje inkább le a 60W-os izzóját, akit ez mozgat ennyire...

Nekem is alapfeszültségen 3.25GHz-en megy a 620-as, ehhez meg aztán egyetem kell, hogy be lehessen állítani... EC=250 ; DDR RAM sebesség meg 800 helyett 667. És mindezt egy közel három éves lappal, SB600-as déli híddal.

"Ezzel szemben az Intel fél éve váltja a foglalatokat, ticktock... LOL. Szóval azt gondolom fejleszthetőségben, szabadságban, árban az AMD verhetetlen. A szubjektív része a cikkednek meg ez ellen szól, arról szól, hogy ne vegyetek AMD-t, mert ne..."

Nagyon idegesítő, hogy megint le kell írni, de tényleg 25x is, ha nem lehet már semmit mérési eredmények alapján felhozni az AMD ellen, akkor jön a szubjektív vélemény... na ez a LOL :D

Új hozzászólás Aktív témák