Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt

Köszönöm szépen, erre(is) voltam kíváncsi, feljebb sehol sem látom...
Az elméletemről annyit, hogy soha nem állítottam mást, csak 2 dolgot:
- lehetséges
- elméletEzt nem cáfoltad.
Másrészt még mindíg kíváncsi lennék arra, átlag 100db(de ha akarod, legyen 1000db) X2 555-ből hány darabot lehet bármilyen szinten és hányat teljesen feloldani?
Kíváncsi lennék továbbá, hogy az általad eddig eladott pretested feloldott CPU-k felhasználói közül hány érzékel a feloldott magokból eredő hibát?
Ez utóbbit sajna elég nehéz megfogni, mert Windows alatt tökéletes HW esetén is vannak fagyások, kilépkedés SW bug miatt, az ember nem feltétlenül veszi észre, ha a heti 5 hibából 2 megelőzhető lenne magfeloldás nélkül... persze nem is biztos, hogy érdekliAzt pedig készséggel elhiszem, hogy a te mintád reprezentatívabb, hiszen én, mint mondtam alapból kerülöm a tuningot, és nincs pénzem úgy procit venni, hogy hátha... igyekszek olyan procit venni, ami biztosan tudja azt a teljesítményt, amire szükségem van, és csak akkor nézem meg, húzható-e, ha cserén gondolkozok, mert több kraft kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest