Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
El kell indítani a Battlefield Bad Company 2-t és kiderül, hogy jó-e a proci.
Na jó, sikerült még Episodes From Liberty City alatt is egy fagyást produkálnom a látszólag stabil procival, de a Bad Company 2 tényleg hamar megfektette a gépet. Előtte Prime, minden játék, tömörítés, videokonvertálás, virtuális gépekben szöszölés, ps2 emulátor és minden ment flottul a legkisebb hiba nélkül. Persze nekem csak ezzel az egy CPU-val van tapasztalatom, de átlagos használat mellett hibát produkálni nem valami egyszerű feladat.Amúgy meg nem értem ezt a feloldott procikkal szembeni félelmet, már régóta tiltogatnak le ép részeket is chipekből.
-
HERR Z
veterán
van olyan széria aminél 100/90, van olyan ami 100/20 +40 X3-á moddolható, ha tudod hogy "jó" széria van most készleten pl, akkor elég nagy az esélyed. Írtam, hogy 3 lapba nézem, ami gond szokott lenni az a ddr3 miatt van, mert annak sokkal ratyibb a kompatibilitása, de ezeket is nagyjából sikeresen meg tudjuk oldani/ki tudjuk deríteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jó, sikerült még Episodes From Liberty City alatt is egy fagyást produkálnom a látszólag stabil procival, de a Bad Company 2 tényleg hamar megfektette a gépet. Előtte Prime, minden játék, tömörítés, videokonvertálás, virtuális gépekben szöszölés, ps2 emulátor és minden ment flottul a legkisebb hiba nélkül. Persze nekem csak ezzel az egy CPU-val van tapasztalatom, de átlagos használat mellett hibát produkálni nem valami egyszerű feladat.