- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
efölött átsiklottam
nekem régi kedvenc a piros-fekete kombó, csecse' lenne piros-fekete alaplapon ( : és ha jól láttam ez nem világít - szerencsére -
szerk:
Gyuri27
az egy pöppet' drágább ahogy én látom, az ac esporot 10390ft-ért raktam iponon kosárba, amit linkeltél az meg 16500ft alatt nincs sehol -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"A kevésbé figyelmes vagy hozzáértő olvasó majd csak annyit lát, hogy 105 fokos volt a proci, hű akkor ez a hűtő biztos szar."
Hát, ha a teszt összegzéséig nem tud eljutni (ahol világosan le van írva, hogy mire jó és mire nem), akkor lehet, hogy nem morzsolok el érte egy könnycseppet, hiszen user error, érted. Pláne, hogy már előtte is ki van hangsúlyozva a tesztkonfig nem éppen hétköznapi volta, és a "miért ez?" kérdésre is ott van a válasz. Azzal, hogy valaki a szövegben csak minden ötödik sort olvassa el, már nem tudok mit kezdeni.
"Az olvasók és a hirdetők is jobban örülnének, "
Az olvasók 90%-a érti, hogy miért így van tesztelve, és annak örül, hogy nem össze-vissza pakolászgatjuk a hűtőket, hogy aztán ne tudják legalább közelítőleg normálisan összehasonlítani a különböző kategóriákat (ár/érték szempontjából is). A hirdető pedig jelen pillanatban valószínűleg úszik a boldogságban; biztos feltűnt neked is a "Tetszett" plecsni a cikk végén.
-
fogtunder
nagyúr
a VGA-kat azért tesztelik csúcsgépben, hogy ne legyen CPU, RAM stb limit. nem konfig tesztekről van szó, hanem adott hardverek tesztjéről, minden lehetséges tényezőt ki kell zárni, ami nem az adott eszközök közötti különbséget mutatja meg. a gyári paszta cseréjével is ilyen szempontból értek egyet, hogy az egységes paszta tovább homogenizálja a tesztkörnyezetet.
nyilván sokkal nagyobb poén lett volna a teszt, ha lett volna 8-10db hasonló árú eszköz, akkor talán lett is volna értelme rárakni egy i5-re mondjuk, de amíg a non-K i5-öket a gyári hűtő is lehűti, addig ennek sincs sok értelme, nyilván egy több hőcsöves cucc is meg fog velük bírkózni. a VGA-knak se keressük meg tesztben azt a beállítást, ahol éppen 60fps-t produkálnak, mert csak egy katyvasz lenne az egész, két egymás után következő tesztet nem lehetne összehasonlítani.
én értem, mit akar mondani a másik fél, ez a hűtő teljesen nyilvánvalóan nem ahhoz a procihoz való, de ezért az egy eredményért új tesztkörnyezetet csinálni teljesen szürreális.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest