- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
fogtunder #110 üzenetére
Ha ez a hűtő teljesen nyilvánvalóan nem ahhoz a procihoz való, akkor miért ezzel kellett tesztelni?
Így az egyetlen következtetés ami lejön a tesztből, hogy a 150 W-hoz tervezett hűtő nem bír el 250-el (60%-os túlterhelés), ezt előtte is tudtuk. Ez kb annyira hasznos, mint hogy megnézzük hogy a 2 dl-es pohárba belefér-e 3 dl víz...
A kevésbé figyelmes vagy hozzáértő olvasó majd csak annyit lát, hogy 105 fokos volt a proci, hű akkor ez a hűtő biztos szar.
Egy tesztnek szerintem az lenne a célja, hogy bemutassa az adott termék mire használható, nem pedig azt hogy mire nem. Az olvasók és a hirdetők is jobban örülnének, ha azt mutatná be hogyan hűt egy középkategóriás hűtő egy középkategóriás procit. És mivel a hirdetők adják tesztre a hardvert, talán nem lenne annyira szürreális a gyári specifikációkban meghatározott (tdp) kereteken belül használni a cuccot, nem extrém tuningra, mert nem arra a célra árulják.
Igaz az utolsó bekezdésben ez meg van említve, csak a teszt többi része ezt nem támasztja alá.Nekem is Arctic procihűtőm van, Freezer A32. A kazán 8 magos FX-et hűti 4,5 GHz-re húzva. Net, film alatt álló ventivel, játék, prime alatt se megy fel 100 fokra. Kb 9 ezerért vettem vagy 3 éve, megérte az árát.
-
CanceRed
tag
válasz
fogtunder #110 üzenetére
Az a paszta, amit a gyártó csomagol a hűtőhöz, az való hozzá,
azzal teljesít megfelelően, a gyártó adatlapján megadottak szerint.Fokozni lehet, mondjuk egy Cooler Master MasterGel Pro pasztával,
de visszafelé sosem fejlesztünk.Ja, és az sem mindegy, hogyan kenjük fel, mert azt is el lehet bénázni.
-
Cs1csó
titán
válasz
fogtunder #61 üzenetére
Nekem is az van - Schyte Ninja - de rajta van a venti, mivel van a házban 2 venti + a tápban is egy + a VGA-n is 2 db - persze azok félpasszív üzemmódra is képesek tehát csak játék alatt kapcsolnak be - plusz van egy hangos HDD-m ezért belefért, hogy rajtahagytam de amúgy ha nem lenne rajta az sem lenne gond, mivel ritkán terhelem direktbe a CPU-t a legnagyobb gépigényű dolog ezen a gépet az a játék.
Chaser
A mostani gépemben is egy ehhez hasonló dög van - Schyte Ninja Rev B - de a következő gépembe kisebbet veszek, egyszerűen fölösleges. Aki nem használ egy játéknál húzósabb és tartós CPU izzasztót annak fölösleges nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest