Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Depression #285 üzenetére
Megnéztem a videót, hát én csak emiatt biztosan nem vennék SSD-t. HDD-vel sem laggol nálam egyetlen játék sem. HDD-s kereteken belül nagyon gyors a HDD-m, van 16 GB RAM-om, nem igazán tudok játékok közbeni problémáról beszámolni a HDD miatt. Hogy egy játék 3 mp helyett 2 mp alatt töltődne be, az meg vicc kategória, semmi jelentősége.
Viszont én nem az SSD ellen vagyok, de nem is tartom létszükségletnek. Játékok alatt semmiképpen. Általános használatra már egyértelműen van értelme, bár semmiképpen sem létszükséglet. -
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
Depression #290 üzenetére
720p->480p OPTIMALIZÁSNAK HíJJÁK by bagaroller
-
törölt tag
válasz
Depression #290 üzenetére
A kezdetektől fogva kialakult gyakorlatom, hogy letöltöm a kivánt videót, filmet (jó a letöltési sebesség), és Full HD-ben nézem meg.
Ha tetszik, akkor úgyis marad - és már le van töltve a gépemre. -
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
Depression #273 üzenetére
most vettem ebayen 3 darab Samu 830 64 gigás sata3 ssd-t 4700 forintért darabját postával...
Az ilyenből be kell tárazni, főleg mert most feljebb mentek az árak... -
Polllen
nagyúr
válasz
Depression #273 üzenetére
Amikor olyat vásárolunk, amire nincs szükségünk, az pénz kidobás? Igen.
-
vhw
addikt
válasz
Depression #252 üzenetére
Most jobb lett volna, ha marad az 1155 - mert olcsóbb feljebb lépni?
De az 1150 már halott, és -> nem jó?
Mire odaér ezzel, hogy feljebb lép, akkor a Haswell lesz olyan helyzetben (áron), mint most az Ivy. (És az 1151 lesz "halott".)
-
válasz
Depression #252 üzenetére
Én is most váltottam két hete. (1155-->1150) 10+ ezerből megúsztam a cserét, amit nem tudtam volna skylakere váltással megoldani. Drágábbak a procik, a ddr4 ramok, alaplapok. 1150re még lehet rakni egy rakás alaplapot. 7.5-ért vettem a lapom vaterán, 43.5-ért a procim lectől, a ramok maradtak.
Akartam venni alaplapot, de Z-s lap felejtős volt 25+tól kezdődtek és már kitudja hány évesek, a kondik rajtuk kitudja milyen állapotban vannak, nem tudni hány évet mennek. H61 lap visszalépés lett volna de napokon keresztül nem találtam azt sem seholEgyszerűen elfogytak a hirdetések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged