Új hozzászólás Aktív témák
-
Rubyra1n
tag
Sziasztok! Tegnap tettem újra a 7.1.1-et i5-re. Majd ma használni akartam a Térképet és a T-mobile navigon GPS, 3x is kellett volna de sajnos azt tapasztaltam hogy a teló képernyőjén megjelentek függőleges csíkok és mind a 3 alkalommal ezt tapasztaltam majd fogta magát és újraindult. Szerintetek mi lehet a gond és hogy tudom orvosolni?!?! (Remélem nem kell újratenni a telót)
-
Dr. Oid
aktív tag
csak a rend kedvéért, illetve ha valakinek szintén új: 7.0.6-ról OTA frissítést csináltam 7.1-re, miután az akkuidő kb a felére esett vissza. az itt ajánlottaknak megfelelően csináltam egy full restore-t, láss csodát, helyreállt a világbéke, megint több, mint egy nap a teljes rendelkezésre állás... ugyanayok az appok futnak, ugyanúgy.
-
törölt tag
Akkor elnèzèst mindenkitől akit megbántottam èn feleslegesnek tartom.Ennyi.Annak idejèn a 3gs-em volt jailbreakelve az ultrasnow miatt,szerintem tudja mindenki hogy mièrt
-
-
Lacy6
senior tag
Ez teljesen másról szól. Konkrétan ez nem attól függ, hogy androidra úgy van megírva az alkalmazás hogy indítás után behoz egy logót és utána hozza be a program menüt, míg ios-en már csak egyből a menü ugrik be. A másik hogy az net sebessége is akár nagymértékben befolyásolhatja a betöltést.
Amit én linkeltem az a saját rendszeréhez képest lagg ennyi. Szerintem ezt kár magyarázni. -
UFC
aktív tag
Mintha te irtad volna hogy semmilyen videó és semmilyen teszt nem számit. Emlékszel van olyan videóm ahol a Nexus 5 és az iPhone 5s sebbeség teszt van és lemarad a Nexus 5. Szóval...
De akkor már be is rakom én is : [link]
Meg érdekes hogy a te videódban amikor"laggolt" az iPhone mert zoom-olgatott az ember érdekes a Nexus-nál nem zoom-olgatot csak rángatta. Szóval..... Hagyjuk. Pont az ilyen szar home made videóknak nem hiszek.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Parallaxis #127 üzenetére
Minden képes megakadni de nem mondanám ezért rosszabbnak.
Pl. : link
Mondjuk nem a legújabb rendszerrel, de mint kiderült a frissítéssel sincs még minden rendben. Azért idővel csak összefoltozzák -
Misi1979
őstag
i5S, egy hetes:
-
Lacy6
senior tag
-
UFC
aktív tag
Azt hozzá tenném hogy most bár nem csúcskészülék egy Desire 500 van a birtokomban és le a kalappal nagyon jó kis telefon. Annyi hogy mikor a play aruházból letöltök valamit és telepit akkor bedadog ha közben mást is csinálok de amúgy szinte hibátlan. Szóval nem minden készülékre vonatkozik amit mondok de sajnos elég nagy többségükre. Főleg a Samsungnál fordulnak elő laggok.
-
Lacy6
senior tag
Én is láttam elég Iphone-t laggolni. Az android elég tág fogalom amúgy. Mind2 rendszerbe vannak hibák. Amúgy meg az ember mindig csak a saját szemének hisz ebben igazad van. Te megnéztél vmi droidot laggolt nem tetszett, én is megnéztem egy Iphone-t laggolt furcsa hibákat csinált nem tetszett ennyi. Az más kérdés h általában sokan nem az Iphone-nak megfelelő droidot tesztelik.
Az más kérdés ha semmi hiba nem lenne akkor sem kellene mert számomra a rendszer még mindig butácska -
r3dsnake
nagyúr
En mindig restore-olni szoktam, de utana kapasbol megy is ra az iCloud mentes. Epp 6. keszuleken van a mentesem, 5.1.1 ota hordozom es joparszor jailbreakeltem is a telefont. Nalam gond nelkul mukodik minden, raadasul sokkal gyorsabb es tovabb birja az akksi, mint 7.0 alatt. Amiota kijott a frissites, nem erzek semmi kesztetest, hogy i5-re valtsak i4S-rol.
-
nem, legalábbis hangosan nem, mert sok iphone...stb tulaj máglyára vet(ne), meg nem is mindenkinél okoz problémát a sima ráfrissítés, de én minden rendszer alatt csak és kizárólag tiszta alapra húzok fel minden újabb firmware verziót, és meg is hálálja, jellemzően elkerülnek a problémák.
halkan ugyan, de azt mondanám, hogy mióta az ios is több funkcióval bír, azóta itt is megnőtt a hibalehetőségek/hibák száma... -
sokaknál hasonló gondok vannak - a telefon típusától függetlenül is -, ezért is tesztelték különböző szakmai oldalak a felvetést, és jellemzően az jött le, hogy alapban nincs akkora különbség például akkumulátoros üzemidőben sem a 7.1 és a korábbi ios 7 verzió között, illetve a problémák is inkább csak ráfrissítéssel adódnak, akik eleve tisztán telepítettek, vagy a problémák miatt rászánták magukat visszaállításra, azok utána többynire pozitívan nyilatkoztak, és itt a fórumon is olvasni ilyen hozzászólásokat.
jogos, hogy jobb lenne a sima frissítés, pláne ha valaki sok külsős alkalmazást telepít, konfigurál be és használ...stb, de sajnos nem mindig jó/elég... -
Dr. Oid
aktív tag
a restore mindig jó gondolat, de önmagában eléggé fárasztó apponként feltenni mindent, nem is beszélve a spotify syncről... 7.0.6-tal jött a cucc, OTA 7.1 frissítés volt, úgyhogy lehet, hogy a restore segít. előbb-utóbb megpróbálom sztem, de a mindent gyaluláshoz nem sok kedvem van... főleg, hogy amúgy sokaknál hasonló gondok vannak.
-
amennyiben jelentős eltérést tapasztalsz a 7.1 és a korábbi firmware verzió alatt, úgy ott más lesz a hiba forrása, nem pedig maga a 7.1 verzió, esetlegesen érdemes lenne egy teljes visszaállítás, és próba úgy.
én a korábban linkelt tesztben szereplő -4% eltérést sem tapasztalom, jól bírja az 5s ios 7.1 alatt is, 50%-on áll az akkumulátor úgy, hogy 28 óra készenlét, 4 óra kijelzős használat - ennek jelentős része netezés (wifi és lte hálón), valamint e-mail olvasás és írás, sms, imessage...stb, néhány perc telefonálás, és minimális szinkronizálás a háttérben; -
Dr. Oid
aktív tag
nekem speciel reggel óta lemerült 59%-ra (5S). olyan 30 percet beszéltem rajta, megy a BBM és a Whatsapp. 7.0.6-on sokkal többet bírt.
-
Pastika
aktív tag
Nálam a Touch ID-vel vannak gondok. 10 alkalomból, jó ha 1-szer felismeri, ráadásul az újrakalibrálásnál is gondok vannak, nem megfelelően működik. Családba van mégegy 5S annaak semmi baja. Pénteken megy az applehöz, mert vagy tényleg SW gond, már kizárt, mert restore is volt és ugyanazt csinálta.. Meglátjuk mit mondanak.
-
válasz
joefasalasso #99 üzenetére
kapcsolódó beállítások ellenőrzése, látatlanban senki sem fogja tudni megmondani, hogy melyik alkalmazás/funkció használja.
elsőnek; beállítások -> adatvédelem -> helymeghatározás -> időjárás/iránytű/kamera/térképek/iphone keresése...stb / rendszerszolgáltatások -> itt is elég sok opció adott. -
joefasalasso
aktív tag
A frissítés óta folyamatosan "kint" van a helymeghatározás ikon.
Valaki?
-
Cyberpunk
félisten
Látom Apple topicban vagyok. Már kellett moderálni elég hamar.
-
d@minator
addikt
i4S telepítés után laggolt majd egy restore azóta semmi baj vele. Akkuidőben sem rosszabb. Sőt este feltöltöm és reggel is még 100%-ot mutat (bekapcsolva van és NEM repcsi módban).
-
Crafter32
őstag
Az Alma nincs mostanában toppon. Az állandó vélt vagy valós frissítési problémák és biztonsági hibák felvetése biztos nem tesz jót nekik. Bár aki fanatik, nem érdekli.
#62) mrlujoak
+1 -
vicze
félisten
Az hogy a JS leak-el az azért elég normális.
Azt hittem valami "durvább" dolog.
De arra az a megoldás, hogy kevesebb lapot tart nyitva, ami azért csökkenti.
Nálam is a legáltalánosabb restart ok N10-en, hogy a Chrome szarrá fagyasztja a rendszert.
Webkit/Goolge izé-ben is valami nagyon félremegy mostanában. Meg hát olyan kis erőforrás igényű, az új csodás HTML5-ös web, hogy visszasírom a flash-t... -
SentryGun
aktív tag
Nálunk 7 iOS készülék frissült, ahogy kijött a frissítés. A család többi tagjától nem hallottam panaszt, viszont az én 5S-semen a frissítés után gyakori volt, hogy egyszerű műveleteknél, programok közben újraindult (fekete kijelző, almalogó, majd visszaált minden), programok állandó jelleggel kiléptek, illetve néha hosszú másodpercekbe tellett betölteni prgramokat neki, amik máskor pillanatok alatt indulnak.
Egy-két napig csinálta, újraindítottam, és ez megoldotta a problémát. Azóta problémamentes.
iPad Air nem produkálta ezeket. -
spawn21
veterán
Azért nem olyan valóban vannak apró gondok.
Air: aku picit gyengébb . Akadások, laggok vannak. Sebességben nem lett jobb. De nekem megfelel.
-
baliii
senior tag
Én csak azt tudom, hogy az iphone 4-em a 7.0-s frissítés óta először használhatatlan kategóriából újra a használhatóba került.
-
moleculez
veterán
Azért szerintem az ami Jóskán lagg meg fagyás az az androidnál microlagg, vagy van akinél smooth működés. (volt is ilyen komment már) Ráadásul nem is általános, sőt ahogy elnézem kis százalék az itteni hsz-ből ahol előjött valami gebasz. Nem vagyok alma fan, de azért ez eléggé bolhából elefánt eset.
-
D80
tag
Úgy tűnik nem csak az Android érte utol az iOS-t, hanem fordítva is megtörtént!
-
oliverhr
csendes tag
Ezekből egy dolgot érzékeltem. Most az éjjel majdnem 20%-ot droppolt az akksi töltöttség. Ezt eddig 2-3%-al beérte do not disturb üzemmődban. Touch ID hibátlan, akadás nincs.
-
Touch-ko
őstag
Nalunk 7 olyan Apple cucc van ami a 7.1-et hasznalja es nalunk nem jelentkezett a problema. Egyedul az iPad3 es iPhone5-nel eszreveheto az akksi gyorsabb merulese. Az iPhone5 igy is kibir egy napot, az iPad3 pedig tobbet is.
Ez megint olyasmi lesz ami a userek kis reszet erinti csak fel lett nagyitva mintha valami globalis problema lenne.
-
csab2
veterán
Én ezzel nem értek egyet. Volt 2-es és 4-es iPad-em, most egy Airt használok november óta. 7.0 alatt valóban nem volt tökéletes: az animációk közül néhány akadozott (összecsippentés utolsó fázisa), Safari néha kidobott, volt újraindulás, Safariban több lap megnyitása esetén újratöltődtek a lapok. De! Nálam a 7.1 óta semmi ilyesmi nem fordult elő. Az animációk folyamatosak (végre az összecsippentés is smooth), nem dobott ki még a Safari, nem volt újraindulás.
-
Misi1979
őstag
Saját tapasztalat:
i4S: másfél éves, akku 5%-os elhasználódással tökugyanazt hozza üzemidőben a 7.1, mint az előző verzió. Cserébe gyorsabb
i5S: nem veszek észre változást..
Ipad mini: gyorsabb, akku ugyanúgy bírja.
-
FókuszPók
tag
válasz
Parallaxis #71 üzenetére
meddig szoktad engedni, hogy lemerüljön? én már 20% alatt már töltőre teszem...
Xero, elküldtem privátban.
-
te azt írtad, hogy üzemidőben jobb a note 3, most meg normál használatra mondod azt, de nálam főként a böngészés a normál használat, mert arra használom leginkább a telefont (is), abban pedig jobb az 5s, szóval amit írtál, az részemről nem igaz.
amennyiben leginkább csak telefonálnék, úgy fordított lenne a helyzet, valaki úgy tesz, neki meg az a normál használat.
mindegy, valóban nem is az a téma az, ahol ezt kellene részletesen összevetni... -
FókuszPók
tag
válasz
Parallaxis #67 üzenetére
nem vágom, hogy pontosan mit számol a számláló, de 10 órát lazán tud...
#68 Xero: hol tudom lementeni? egyébként construction trucker nevű szimulátor nem indult el, egymás után 3x sem, utána töröltem, de a log-ot látom...
-
Parallaxis
addikt
válasz
FókuszPók #66 üzenetére
iPaden én semmi fagyást, vagy programból kilépegetést nem tapasztaltam (kivéve a Google Books, de az nem a rendszer miatt lép ki, hanem mert vacakul van megírva és nem bírja lekezelni az iOS verzió a majd 3000 feltöltött könyvet
).
7.0.x-en voltak akadások, ezek 7.1-el megszűntek.
A készenléti idővel meg semmi gondom, mint az a fentebbi shoot is mutatja. -
Xero
nagyúr
Meglepő...
Na akkor nézzünk némi valós tapasztalatot:iPhone 4S - Köszöni jól van, korához képest jól bírja az aksija, pont ugyan annyira mint 7.1 előtt. Cserébe gyorsabb lett.
iPad Air- Az aksija ugyan úgy bírja mint eddig 10-20 óra közötti használat és 1-4 nap készenlét. Mellette gyorsabb lett.Egyéb kérdés? Mellesleg a memory leakeket is úgy néz ki befoltozták.
(#66) FókuszPók: 7.1 előtt valóban voltak akadások (pinch close), de 7.1-nél nálam megszűntek teljesen. Nyilván az animációkat is variálták. De fagyás vagy app el nem indulás, na olyat nem láttam 7.1-en. Legközelebb ha ilyesmi előfordul ugyan a diagnostic logot küld már el nekem privátban, érdekelne mi akasztotta meg és hol.
-
Parallaxis
addikt
Átlagos használatnál van úgy, hogy kollégám i5s-e kétszer ráver a Note 3-mamra üzemidőben.
Nálam átlag 4, max. 5 óra aktív használatot bír, nála 8-8,5 órát, a használat nagyjából azonos (emailezés, böngészés, hír- és doksi olvasás, telefonálás, chatelés stb.). Ezt nem feltétlenül foghatjuk a kisebb kijelzőre.A tesztek nem sokat érnek, mert csak egy adott funkciót mérnek, viszont egy készüléket soha nem úgy használunk, hogy csak egy funkciót járatunk töltéstől merülésig.
---
FókuszPók:
utolsó teljes töltés óta eltelt idő: 9óra 12perc, de még 42% az akksi...
Az elég lightos
-
FókuszPók
tag
Air-t használok 3 hónapja, a sok legendával ellentétben nem győzött meg az iOS, de ez lehet, hogy a iOS7 hibája. Lassulást nem tapasztaltam, inkább akadások, fagyások, spontán újraindulás, több program gondol egyet és kidob (chrome főleg, de játékok is). 7.1-re frissítettem, most meg valamelyik app el sem indul. Fagyás-újraindulás azóta nem volt, üzemidő sem csökken vészesen, igaz én periodikusan használom 15-20 perceket: utolsó teljes töltés óta eltelt idő: 9óra 12perc, de még 42% az akksi...
-
-
Rossi
addikt
Érdekes, nekem 7.04-7.06-ig volt, hogy nem ismerte fel az ujjlenyomatomat, 7.1-nél még egyszer sem fordult elő...
-
mrlujoak
veterán
Egyáltalán nem meglepő, hogy egy-egy frissítéskor rejtett hibák lépnek fel.
Mint azt tudjuk lényegében nincs hibamentes operációs rendszer. (szorítkozzunk a mobiloprendszerekre, mert a paksi erőműjéről tökéletesen felesleges csevegni)Amikor egy-egy androidos verziót kiadnak, van hogy katasztrofálisan viselkedik a teszteken elviekben megfelelt verzió, így aztán az még visszavonásra is kerülhet. (S3 4.3).
Többnyire pedig egy bugfixszel telerakott verzió megoldja a gondot, de a rossz szájíz megmarad.
Ez androidos berkekben, topikról topikra napi rendszerességgel felmerülő gond, hiszen az android rendkívül széttagolt.
Igaz ez a hardveres, és szoftweres oldalra is.Na ilyenkor jönnek a bemondások, ami pont az ellenpéldát, azaz az iOS-t hozzák fel.
Tény ami tény, ezesetbenben egy kézben a hardver és szoftver, ráadásul a termékportfólió is nagyságrenddel kisebb.Többek közt ezért is kap nagyobb média - és ezzel együtt fórum-visszhangot egy ilyen felmerülő hibacsokor.
Igen, ez egy példaként emlegetett, prémium gyártó esetében bolhából elefántot helyzetet szül.
...de ha egyszer ott az a bolha?!
Mert ott van.Lehet itt moderációba torkolló vitát szítani, attól még a tényállás megmarad, egy ilyen példaértéket képviselő gyártó esetében ezek a kis hibák is megengedhetetlenek. Ha mégis becsúszik, akkor annak bizony súlyosabb visszhangja lesz.
Ez nem trollkodás, meg flamekeltés, ez bizony az éveken át eddig felépített hájp hozadéka. Igen, ez ilyenkor hatványozottan visszaüt.
-
buzuss
tag
Nekem iPad 4-en a billentyű sokkal jobb lett, kb olyan mint iOS 6-al, míg 7.1 előtt laggos volt kissé!
-
nem én kezdtem el összehasonlítgatni, csak egy hozzászólásra/felvetésre reagáltam, ami nem tűnt kellően megalapozottnak.
vicze1; ennyire nem bonyolódtam bele, következtetésekbe meg pláne nem bocsátkoznék, az a lényeg, hogy ne tapasztaljak hibát, működjön minden az elvárásoknak megfelelően.
-
vicze
félisten
Érdekes cikk. (mármint a kép forrása)
Főleg az animációk lettek folyamatosabbak, ebből és a csökken üzemidőből, arra lehet következtetni, hogy egyrészt meg lett változtatva a CPU govenor magasabb órajelekre és a GPU is magasabb órajelen jár screen-on esetén(ez növeli a fogyasztást). Valamint az hogy eltűnt a low memory arra utalhat, hogy előbb bezárja a háttérben futó appokat, hogy több RAM maradjon. (Vagy csökkentve lett a low memory limit.
)
Az utóbbit lehet valahogy igazolni?
-
d.ken
csendes tag
Nekem i4s-en simábbnak tűnik, de gyorsabbnak nem mondanám a 7.0.6-nál. Mondjuk eddig sem volt lassú - biztos mázlim volt vele.
Viszont az akku tényleg gyorsabban merül, de csak terhelés alatt, idle módban sztem energiatakarékosabb lett. Ahogyan fentebb is említette vki, talán amiatt van így, mert jobban pörög a hw a gördülékenyebb működés érdekében.
-
5s alatt 7.1 alatt is minden rendben nálam, semmilyen hibát sem tapasztaltam, az akkumulátoros üzemidőben sincs érezhető csökkenés, de ha valós is az a -4%, azt nehéz észrevenni;
forrás; linkLacy6; aki -20%-os csökkenést ír akkumulátoros üzemidőben, ott nem az ios 7.1 frissítés az oka, vagy erősen túloz, lásd a fenti tesztet.
a note 3 típusús telefonon csak szerettem volna annyi ideig böngészni wifi/lte útján, mint teszem azt 5s alatt... -
Lacy6
senior tag
Szerintem nem igaz amit írsz. Valóban sok probléma akadt a frissítés óta. Rengeteg fórumon olvasni panaszokat, és a felhasználó visszajelzések szerint valós problémáról beszélünk. A lecsökkent üzemidőre szinte mindenki panaszkodik, többen 20%-os különbséget is említenek. Androidos frissítéseknél is le van írva a hiba ha van.
-
Polllen
nagyúr
Szomorú, ha igaz. Értem én, h egy i4 és 5s között hatalmas különbség van, de azért nem ezt várná az ember az apple-től.
-
csab2
veterán
Nálam eddig patent a 7.1 az Air-en. Az animációk gyönyörűen folyamatosak, pedig be van kapcsolva minden animáció (perspektivikus nagyítás is a háttérnél), egyelőre nem volt újraindulás, nem ugrott ki a Safariból sem, sőt az oldalak sem töltődnek állandóan újra be. Szóval nálam Air-en nagyon király lett.
-
bagkri01
őstag
Ez egy igazán flame keltő cikk, nem is értem miért kell ezeket leközölni. A kommenteitek alapján nincs az os-el semmi baj, olyan meg nincs, hogy valami tökéletes.
-
Hölgyek és Urak!
Be kellene fejezni az ifosozást meg a laggdroidot, trollok és flamerek haza!
Szolgálati közleményünket hallottátok.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Parallaxis #36 üzenetére
Akkor az iphone 5(S) nálad még ennyit se tudna. Ha megnézel bármilyen hivatalosnak mondható battery life test-et láthatod, hogy a pl. a Note 3 jobb üzemidővel rendelkezik. Nem mindenki használja ugyanúgy a készülékét ezért megtévesztő a 8 órás kijelzőidő.
pl: Iphone 5S
Note 3
LG G2És elvileg a frissítés után csak rosszabb a helyzet nem is kicsivel
-
bigmanke6
csendes tag
válasz
Parallaxis #36 üzenetére
A Note3 kijelzője kb dupla akkora felületű mint az iPhone5 kijelzője. És szerintem a SOC is sokkal inkább teljesítményre van kihegyezve a Note3-ban mint fogyasztásra. Tehát nem állja a helyét az iPhone5s és Note3 összehasonlítása semmilyen téren.
-
"Ujjlenyomat-letapogatási problémákat" - ezt én is tapasztaltam.. :S
-
Freiherr
őstag
válasz
Parallaxis #36 üzenetére
"Az a gond, hogy amit az iOS esetén már akadásnak és nagyobb merülésnek hívnak, azt Androidon már hiperoptimalizált rendszernek hinnék."
Ez de szép volt brada,nem te vagy a "szintmegütős" gyerek a videóból? -
fugu
tag
Milyen hasznos is egy ilyen hír...
külön kiemelve az alkalmazások fagyásainak drasztikus csökkenését
A tesztekben miért nem lehet ilyesmiket olvasni, hogy "a két napos tesztidőszak alatt amúgy 3 különböző app is lefagyott 5 alkalommal..."
Mindíg csak a tökéletesen smooth rendszer, akadásnak nyoma sincs... Aztán jön egy frissítés, és egyszercsak "egy fos volt a régi rendszer, de mostmár sokkal jobb".... khm.... gratulálok... -
Parallaxis
addikt
Az a gond, hogy amit az iOS esetén már akadásnak és nagyobb merülésnek hívnak, azt Androidon már hiperoptimalizált rendszernek hinnék.
Ismerősöm is panaszkodott az i5s-ére, hogy eddig 8-9 órás képernyőideje 7,5-8 órára csökkent...
Elküldtem a fenébe, a Note 3-am több mint 2x akkora akkuval sem tud annyit nálam. -
pingwin011
aktív tag
Én nem tudom, nekem így is úgy is rá kell raknom du a töltőre bármilyen telót is nyúzok éppen aktuálisan. Most épp 5S, ami szerintem 7.1el is tovább bírja, mint mondjuk korábban a HTC One. Ettől függetlenül azt jobban szerettem, lehet vissza is térek droidra majd hamarosan.
-
-
Mantin
aktív tag
iPad 4-en nincsenek akadások és a random beugro fekete képernyő-almalogók is eltűntek, aminek nagyon tudok örülni..
-
alkatraz3000
senior tag
Pont annyi "ifos" jelenik meg, mint galaxy s(?), Sony xperia z(?) etc.
-
arkades
senior tag
Nekem jól működik, sőt gyorsult, csak a hívó képét ne cserélték volna le ilyen picire.
-
b4zsi-
őstag
iPhone 4-en semmi probléma a Touch IDvel
-
alkatraz3000
senior tag
Szerencsére a Mini retinam nem lett rosszabb, csak jobb. Az akkum teljesen ugyanolyan maradt.
-
myatarix
csendes tag
Szerencsére nálam minden patent
-
bolvar
senior tag
azért ennél a frissítésnél több 10 millió készülék érintett szerintem...ezek a hibák nagyon kis százalékban fordulnak elő de ugye az apple-nél mindenből elefántot kell csinálni ha ilyen hírt tudnak közölni...szvsz 1% érinthetnek ezek a hibák mert a környezetemben csak pozitív visszajelzés jött a 7.1-ről...csak az aksival kapcsolatban jött 1-2 panasz.én még maradok a 6-os rendszernél inkább nem sürgetős annyira a frissítés nekem de a 7.1.1 szinte minden bizonnyal felkerül nálam is már.
-
joey04
titán
Azért a cikk egy kicsit ferdít, pár dolgot illik észben tartani. Olyan, hogy lassulás nem fordul elő. Később már jól fogalmaz a cikk, megakadások vannak. De ez sem a 7.1-ben jött elő, hanem 7.0 óta vannak, és a 7.1-ben nem sikerült teljesen kiirtani, de azért csökkent. Az akksi sem bezuhan, "csak" jobban merül, szerintem ez nem bug, hanem ennyivel jobban tekeri a rendszer a vasakat, hogy folyamatosabb legyen. Ettől függetlenül ez a legbugosabb és leginstabilabb iOS a legelsőt kivéve, de a 64 bitre való átállás azért gondolom nem egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy egy Nexus 5-ön, vagy a saját Note 3 készülékemen több ilyen apró megakadást látok és tapasztalok, mint a 7.1-es iOS eszközökön. Kivéve talán az iPad Air. Az kimondottan problémás gép sajnos.
-
Robertoq
őstag
Érthetetlen, hw-sw náluk van, pár készülék a kínálat és ilyenek vannak...
-
joey04
titán
A gyorsabban merülő akksi, meg az akadozás az valóban létező probléma, a touch id problémái viszont érdekesek, arról nem nagyon szóltak az itthoni tulajok.
-
Nekem néha van h nem old a touch id, de egyébként minden ok. iPad air-en néha beszaggat az animáció. Amúgy nagyon fain a 7.1, de várom a 7.1.1-et.
-
C$abi
aktív tag
Én egy pár napja használok ideiglenesen egy iPhone 4-et iOS 7-tel. Mikor hallottam, hogy van 7.1 már mentem is aztán feltettem. Azóta sokkal jobb. Az üzemidő nem változott nekem, most is 1-1,5 napot bír ki normál használattal.
-
Entryy
aktív tag
"Az iPhone 5s tulajdonosok egy része az iOS 7 telepítése után..."
Az 5S alapból IOS7el jött
-
Malachi
veterán
4s szerencsére megtáltosodott, és az akku is érezhetően tovább bírja. azért kellett pár nap, míg beállt.
-
juiced
csendes tag
Igaz még csak az iPad 3asom meg 4s em frissítettem ,de így is óriási az előre lépés (főleg a 3-asnál)
Fagyásról nem beszélhetünk, csak gyorsulásról.
Ha valakinek valami nem jól működik : iTunes ban restore gombra kell nyomni biztonsági mentés vissza állítása nélkül(Nem válasz akart lenni)
-
halkow
őstag
ez nem volt jellemző eddig az Apple-re, eddig nem volt
az iOS 7nél kezdett minden baj jelentkezni már akinek -
gergobox
tag
Az üzemidő 10-20%-al csökkent nálam 5S-n és iPad minin is, cserébe joval gyorsabb, gördülékenyebb lett a rendszer.
-
wolruf
őstag
Nem vagyok iPhone-fan, de most ilyet használok (5S). Eddig nem találkoztam semmi gonddal a 7.1-es frissítés után. Az ujjlenyomat hóka-móka megy, nem lassul. Szerencsés kivétel vagyok
-
solanthugor
aktív tag
Az jo... a regit fixaltuk, az ujjat kilottuk...
Egy kicsit talan tovabb kellett volna tesztelni. A csaladban nemreg frissitettunk 7.1-re egy 4s-t, meg nem hallottam problemat, remelhetoleg igy is marad. -
Szerencsére én ebből nem tapasztaltam semmit. Sőt nálam most lett jobb a virtuális bill. Az üzemidő mondjuk nekem is úgy tűnik tényleg lightosabb.
-
Weeman1
veterán
Az szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest