- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Én ezzel nem értek egyet. Volt 2-es és 4-es iPad-em, most egy Airt használok november óta. 7.0 alatt valóban nem volt tökéletes: az animációk közül néhány akadozott (összecsippentés utolsó fázisa), Safari néha kidobott, volt újraindulás, Safariban több lap megnyitása esetén újratöltődtek a lapok. De! Nálam a 7.1 óta semmi ilyesmi nem fordult elő. Az animációk folyamatosak (végre az összecsippentés is smooth), nem dobott ki még a Safari, nem volt újraindulás.
-
FókuszPók
tag
Air-t használok 3 hónapja, a sok legendával ellentétben nem győzött meg az iOS, de ez lehet, hogy a iOS7 hibája. Lassulást nem tapasztaltam, inkább akadások, fagyások, spontán újraindulás, több program gondol egyet és kidob (chrome főleg, de játékok is). 7.1-re frissítettem, most meg valamelyik app el sem indul. Fagyás-újraindulás azóta nem volt, üzemidő sem csökken vészesen, igaz én periodikusan használom 15-20 perceket: utolsó teljes töltés óta eltelt idő: 9óra 12perc, de még 42% az akksi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen autót vegyek?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest