- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
En mindig restore-olni szoktam, de utana kapasbol megy is ra az iCloud mentes. Epp 6. keszuleken van a mentesem, 5.1.1 ota hordozom es joparszor jailbreakeltem is a telefont. Nalam gond nelkul mukodik minden, raadasul sokkal gyorsabb es tovabb birja az akksi, mint 7.0 alatt. Amiota kijott a frissites, nem erzek semmi kesztetest, hogy i5-re valtsak i4S-rol.
-
nem, legalábbis hangosan nem, mert sok iphone...stb tulaj máglyára vet(ne), meg nem is mindenkinél okoz problémát a sima ráfrissítés, de én minden rendszer alatt csak és kizárólag tiszta alapra húzok fel minden újabb firmware verziót, és meg is hálálja, jellemzően elkerülnek a problémák.
halkan ugyan, de azt mondanám, hogy mióta az ios is több funkcióval bír, azóta itt is megnőtt a hibalehetőségek/hibák száma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Poco F7 – bajnokesélyes
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest