- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Ez teljesen másról szól. Konkrétan ez nem attól függ, hogy androidra úgy van megírva az alkalmazás hogy indítás után behoz egy logót és utána hozza be a program menüt, míg ios-en már csak egyből a menü ugrik be. A másik hogy az net sebessége is akár nagymértékben befolyásolhatja a betöltést.
Amit én linkeltem az a saját rendszeréhez képest lagg ennyi. Szerintem ezt kár magyarázni. -
Lacy6
senior tag
válasz
Parallaxis #127 üzenetére
Minden képes megakadni de nem mondanám ezért rosszabbnak.
Pl. : link
Mondjuk nem a legújabb rendszerrel, de mint kiderült a frissítéssel sincs még minden rendben. Azért idővel csak összefoltozzák -
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
Én is láttam elég Iphone-t laggolni. Az android elég tág fogalom amúgy. Mind2 rendszerbe vannak hibák. Amúgy meg az ember mindig csak a saját szemének hisz ebben igazad van. Te megnéztél vmi droidot laggolt nem tetszett, én is megnéztem egy Iphone-t laggolt furcsa hibákat csinált nem tetszett ennyi. Az más kérdés h általában sokan nem az Iphone-nak megfelelő droidot tesztelik.
Az más kérdés ha semmi hiba nem lenne akkor sem kellene mert számomra a rendszer még mindig butácska -
-
Lacy6
senior tag
Szerintem nem igaz amit írsz. Valóban sok probléma akadt a frissítés óta. Rengeteg fórumon olvasni panaszokat, és a felhasználó visszajelzések szerint valós problémáról beszélünk. A lecsökkent üzemidőre szinte mindenki panaszkodik, többen 20%-os különbséget is említenek. Androidos frissítéseknél is le van írva a hiba ha van.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Parallaxis #36 üzenetére
Akkor az iphone 5(S) nálad még ennyit se tudna. Ha megnézel bármilyen hivatalosnak mondható battery life test-et láthatod, hogy a pl. a Note 3 jobb üzemidővel rendelkezik. Nem mindenki használja ugyanúgy a készülékét ezért megtévesztő a 8 órás kijelzőidő.
pl: Iphone 5S
Note 3
LG G2És elvileg a frissítés után csak rosszabb a helyzet nem is kicsivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged