Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Miért az ocz? Mert itthon is elterjedt, mert kapható, mert kifizethető.
Állitottam, hogy chipet gyártanak? Nem. Veszik innen-onnan oszt jóvan. De miért is lenne ez baj? Nem sok cég gyárt chipeket viszont annál többen ramot.Azért érzed te is az ellentmondás ugye. Vegyél i7-t mert az lever mindent. Ráadásul írtó drága. Ramnak meg rakjunk bele olcsó value ramot mert az i7 mem vezérlője (mondjuk ki) pocsék. Azért ez sántit.
A valóság mindig nézöpont kérdése.Ezennel megövetlek a stilusom miatt.
-
Gyuri27
félisten
Miért is sértegetsz kedves barátom?
Nézd meg az ocz kinálatát amit példaként felhoztam. Nem kis cég, nem kevés rammal és 2 db 1.5-s ddr3 ramjuk van. Abból az egyik 1066-s cl7, a másik 1333-s cl9.
De én voltam a hülye, hogy veled szóba álltam. Kerüljük egymást jó. Ne is válaszolj kérlek.
-
Gyuri27
félisten
Igen és? Csak müködö ram nem volt ami ennyin ment. Ha nem haragszol. De a jedec amúgy is érdekes brigád. Gondoljunk csak a ddr2 1066-ra.
Nézzük csak meg az ocz kinálatát mennyi ram megy náluk 1.5-n (a value szérián kivül).
Az i7 szériák is 1,65-n mennek.
De ez legyen az i7-s tulajok, problémája meg a jedecé.
Az amd elég kraftot tud adni én ennek örülök. -
Gyuri27
félisten
Gondolhattam volna, hogy amd-s hirben ahogy szoktál megjelensz. De láthatod itt van Oli is meg Tom is. Lassan jön dezz. Így én hagylak nekik. Ha nem haragszol.
Ok, hogy a jedec 2007 juniusába ennyit állapitott meg. De én a i7-ig egy muk ilyen modult nem láttam. Mind több kakaóval ment.
Mint írtam is az intel kérésére (vagy nem) lettek később alacsony feszes ddr3-k.
Persze a tévedés jogát fentartom magamnak.További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged