Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Magyar kiskeres hozzáállása. Sózzunk rá mindent a vevőre. Gondolom a gari is így müködik nálatok. Azon persze ne csodálkozz ha egyszer zárás után kapsz egy ruhát, de úgy embereset valamelyik elégedett vásárlótol, vagy annak apjától.
Akkor lehet számolni, hogy a korházi kezelés után hova billen a mérleg nyelve.
Egyébként ilyen és ehhez hasonló hsz-k nem nagyon kellenek sem ide, sem a ph-ra.Gondolkozz el azon érdemes volt-e ide regisztrálni. Meg azon is, hogy nem jó fórumon vagy. Tehát ideje menni.
[CS]Blade2: jó dolog a q9450, csak abba már később nem raksz procit. Egy am2+-ba meg igen. Nefeledd.
-
Gyuri27
félisten
Miért az ocz? Mert itthon is elterjedt, mert kapható, mert kifizethető.
Állitottam, hogy chipet gyártanak? Nem. Veszik innen-onnan oszt jóvan. De miért is lenne ez baj? Nem sok cég gyárt chipeket viszont annál többen ramot.Azért érzed te is az ellentmondás ugye. Vegyél i7-t mert az lever mindent. Ráadásul írtó drága. Ramnak meg rakjunk bele olcsó value ramot mert az i7 mem vezérlője (mondjuk ki) pocsék. Azért ez sántit.
A valóság mindig nézöpont kérdése.Ezennel megövetlek a stilusom miatt.
-
Gyuri27
félisten
Miért is sértegetsz kedves barátom?
Nézd meg az ocz kinálatát amit példaként felhoztam. Nem kis cég, nem kevés rammal és 2 db 1.5-s ddr3 ramjuk van. Abból az egyik 1066-s cl7, a másik 1333-s cl9.
De én voltam a hülye, hogy veled szóba álltam. Kerüljük egymást jó. Ne is válaszolj kérlek.
-
Gyuri27
félisten
Igen és? Csak müködö ram nem volt ami ennyin ment. Ha nem haragszol. De a jedec amúgy is érdekes brigád. Gondoljunk csak a ddr2 1066-ra.
Nézzük csak meg az ocz kinálatát mennyi ram megy náluk 1.5-n (a value szérián kivül).
Az i7 szériák is 1,65-n mennek.
De ez legyen az i7-s tulajok, problémája meg a jedecé.
Az amd elég kraftot tud adni én ennek örülök. -
Gyuri27
félisten
Gondolhattam volna, hogy amd-s hirben ahogy szoktál megjelensz. De láthatod itt van Oli is meg Tom is. Lassan jön dezz. Így én hagylak nekik. Ha nem haragszol.
Ok, hogy a jedec 2007 juniusába ennyit állapitott meg. De én a i7-ig egy muk ilyen modult nem láttam. Mind több kakaóval ment.
Mint írtam is az intel kérésére (vagy nem) lettek később alacsony feszes ddr3-k.
Persze a tévedés jogát fentartom magamnak.További szép napot.
-
Gyuri27
félisten
Dehát az akkor is bug kérlek alásan. A ramgyártóknak nem kis pénzébe került az ilyen ramok gyártása és válogatása.
Meg ddr2-s hasonlattal élve azért az nem öröm, hogy a nem olcsóért vásárolt 1066-s cl5-s kittemet, 800-n cl6-ba kell hajtani.
Tehát az i7-l is kellett kompromisszumot kötni. Most itt is kell. Csak ne állitsuk úgy be, hogy minden ami sz.r csehszlovák, minden ami fasza meg amerikai.
Az intel tlb bugjából nem lett tömeg hiszti. Pedig náluk is ez a hiba kb akkora jelentőségű volt min az amd-l. Csak úgy látom a népeknek olyan jó az amd-be belerugni. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
cowboy_bebop #45 üzenetére
Ez abból indul ki, hogy az i7-hez 1,5-s ramok kellenek. Amikor tervezték ugye ezeket a procikat szvsz láthatáron sem voltak ezek az alacsony fogyasztású modulok. Így meg nehéz lett volna velük kompatibilissá tenni.
De arra jó az egész, hogy kedves nemrég reggelt barátaink fikázzák az amd-t és hszt gyüjtsenek.
Pedig szerintem sokuknak a tapsikolós lepkét nem kéne oly nagyon keresni.SzlobiG: mitől bugosabb ez a proci mint az i7-t? Azért mert mikor kiadták az i7-t nem volt hozzá megfelelő ram? Ja bocs az a hülye ramgyártók hibája volt.
Az amd meg csak sz.rt gyárt. Gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest