Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Namelesske
üzenetére
Azért Debiant összehasonlítani Ubuntuval elég merész. Szerencsére nagyon nagy különbség van köztük.
Amennyit láttam Debianból, nem véletlen tartanak régebbi verziókat, pl. mikor kijött a sokat fogyasztó kernel bug dolog, a "modern" disztrók jó része már a bugos kernelt használta, Debian meg még nem. Egyébként van rá mód, hogy a kernelt és a felhasználói progikat "backports" -ból telepítse, így azok frissek lesznek, míg a rendszer többi része meg marad a stabil, kicsit régi csomag.
Nekem megfelelt volna így, ha a KDE-t is lehet frissíteni, de azt nem lehetett...Am. pl. aki beágyazott programozást csinál (C-s dolgok, ARM kütyük), annak Debian egy remek platform az EABI meg egyéb, embended cuccok megléte miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest