- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
...ó.
Igen, ezek a csomagkezelő programok. Ott van az appok között. Amúgy ezt szeretem: nem mappákból nyíló almappák linkjei közül kell kibuzgányolni a program indító ikonját.
Odamész 'oszt ott vanAmúgy régen kaland volt tényleg - most viszont olyan progik vannak, amikkel tényleg vicc a telepítés/eltávolítás.
fkosa: terminál jó is, kell is -indítóban tartom én is. Ubuntu alapú disztrónál minden van neten, kis túlzással azt lehetne mondani, ha egy progi saját, launchpad vagy wiki oldalán nincs *.deb, akkor azt ki lehet hagyni
.rpm már ritkább, de szinte minden van.
Amit kerestem, ha nincs akkor ált. nem fejlesztik már, és nem működik új kernelekkel.A Linpus-nál említettem, h a desktop kell, ott van QuickOS, de azt így nem lehet kipróbálni, így kimarad.
gabe_: ...pendrive vagy CD nincs?
...amivel kipróbálnád, a leírtak szerint
DeFranco: Ubuntu topik, Lubuntuval is ott kérdezz, illetve az ubuntu.hu fórumon regelj, kérdezz. A helyi topik lakói segítenek biztosan, hcl és Kendek ott élnek
alacsonyabb felhasználói tábor természetesen kevesebb találatot is jelent gugliban, érdemes angolul keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- Egérpad topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -60% i5-1135G7 16/256 Retina
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest