- Yettel topik
- Android szakmai topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Rendes okokat még mindig nem mondtál arról, hogy miért jobb, csak azt, hogy neked miért egyszerűbb.
"ott az UAC csúszka, csak vele együtt mást is elbuksz, ahogy írtam egyel lentebb"
azon kívül, hogy idegesített nem láttam hasznát.Hehe, itt van a kutya elásva. Amit látsz az UAC-ból, az csak a fele, másik fele gátolja meg azt, hogy olyan is lefusson, akár rendszergazdai jogokkal, amit nem akarsz, vagy nem is tudsz róla.
Mivel téged zavart az értesítés és kikapcsoltad, a védelem egy elég fontos elemét is kikapcsoltad..."valami baja van a Windowsnak? Telepítsd újra..."
ehhez vmit nagyon el kell szúrni hogy program okozza, vagy nagyon rossz helyről warezolta le a programot. évek során sok mindent kipróbáltam,messze 100 felett,eredetük különböző, de ilyen nem történt, hogy program úgy megölte volna hogy újratelepít. az is lehet szerencsés vagyok.Ha ez ennyire jól működne, akkor nem került volna be a Windows8-ba az one click reinstall opció.
Az opció megléte önmagában engem igazol, sajnos. Más oprendszerben vajon miért nincs ilyen "könnyítő" opció? A válasz annyi, hogy mert nem dőlnek össze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő