Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Rendes okokat még mindig nem mondtál arról, hogy miért jobb, csak azt, hogy neked miért egyszerűbb.
"ott az UAC csúszka, csak vele együtt mást is elbuksz, ahogy írtam egyel lentebb"
azon kívül, hogy idegesített nem láttam hasznát.Hehe, itt van a kutya elásva. Amit látsz az UAC-ból, az csak a fele, másik fele gátolja meg azt, hogy olyan is lefusson, akár rendszergazdai jogokkal, amit nem akarsz, vagy nem is tudsz róla.
Mivel téged zavart az értesítés és kikapcsoltad, a védelem egy elég fontos elemét is kikapcsoltad..."valami baja van a Windowsnak? Telepítsd újra..."
ehhez vmit nagyon el kell szúrni hogy program okozza, vagy nagyon rossz helyről warezolta le a programot. évek során sok mindent kipróbáltam,messze 100 felett,eredetük különböző, de ilyen nem történt, hogy program úgy megölte volna hogy újratelepít. az is lehet szerencsés vagyok.Ha ez ennyire jól működne, akkor nem került volna be a Windows8-ba az one click reinstall opció.
Az opció megléte önmagában engem igazol, sajnos. Más oprendszerben vajon miért nincs ilyen "könnyítő" opció? A válasz annyi, hogy mert nem dőlnek össze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest