- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
marchellow #44 üzenetére
Így van, kivéve, ha éjjeli bagoly vagy...
-
Cheesy
őstag
1 hónapja vettem meg a Polar FT60-asomat, nabumm
De Blackberryre úgy sem lesz egyhamar appja...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Meglepett, hogy ilyen tesztet olvashatok Mobilarénán.
-
marchellow
tag
az esti edzés sajnos bezavarhat az alvásba,
ahogy az esti számítógéphasználat is (a kékfény miatt csökken a melatonin hormon termelés ami a jó alváshoz kell). gondolom itt elég sokan használnak kütyüket lefekvésig. nekik egy jó tipp az f.lux program, ami a kijelző színhőmérsékletét napnyugta után folyamatosan eltolja a sárga-piros tartományba (gyakorlatilag a kéket leveszi, így kb gyertyafény hőmérsékletű lesz a szín), így a melatonin termelés sem szakad meg.
persze akik színhelyes munkát végeznek (pl grafikusok) nekik ez nem jó, illetve estére vagy kikapcsolják ha nagyon muszáj vagy értelemszerűen napnyugta előtt végezzenek a színhelyes dolgokkal
ezt csak a fitnesz jegyében írtam ide, ez is hozzájárulhat a jobb életminőséghez, remélem hasznos lesz valakinek.az Loophoz és az alváshoz kapcsolódóan: lehet tudni hogy egy alvási statisztika hogy néz ki? pl milyen részletességű? vagy ez most nem volt tesztelve?
-
haris
őstag
Ezért a ketyeréért tényleg van aki kifizet 30 ezer forintot?
Csak egy rövid történet jut eszembe:A férj hazamegy a munkából, a felesége azonnal nekiesik:
- Géza! A jósnő azt mondta, Te nem szeretsz engem.
mire a férj:
-Drágám, megvagy őrülve? Te ezért pénzt fizettél? Megmondtam volna neked ingyen, ha engem kérdezel! -
kbyte1024
veterán
Mozogjon az aki lusta dögleni
-
Nem rossz irány ez, de véleményem szerint igazán azoknak jöhet jól, akiknek szükségük van némi b@sztatásra, hogy mozogjanak. Mondjuk ez meg lehet kevés ,hozzá, hogy ténylegesen mozgásra is bírják az adott egyént, de a semminél talán több max órának használják majd...
-
válasz
kameraman77 #27 üzenetére
Erre egy számomra nagyon kedves ember szavait írom: "Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen..."
Mindenkinek más tartalmú a kifogás.txt fájl.
-
válasz
csababarca #35 üzenetére
Én is szívtam ezzel, de most a Polar beat megy szépen, mióta 4.4 van G2-re. Polar supportnak is küldtem shotokat, teszteket, amiket csináltam, hogy lássák, megy azzal a telefonnal is szépen.
-
bajaki
őstag
Tetszik, egész jól is néz ki. Hasznos is, de még jobb lehetne ha a leírt szoftveres dolgokon javítanának.
Lehet, hogy be kellene majd szereznem valami hasonló kütyüt.
-
válasz
csababarca #33 üzenetére
Milyen mobil? 4.3 vagy feletti android verzió van rajta? BT 4.0-t tudja a telefonod?
-
BE4GLE
aktív tag
Mint pl. én.
Két munkából élek, és mind a kettő számítógépes ülő munka. Az egyik ráadásul 12 órás munkarendű és sokat kell hozzá utazni, tehát aznapra minden egyéb kilőve. Én annyit tudok tenni, hogy a HÉV-állomás és az otthonom közti távot gyalog teszem meg, így aznapra be van iktatva 2x2 kilométer séta. Ezen felül a szüneteimben, amikor csak tudok, mozgok egy picit.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Ne haragudj, én sem értem.
Sajnálom azokat, akiknek soha nincs 20 percük, hogy kocogjanak, gondolom ők egy filmet sem néznek meg, mert dolgoznak. De azért nem érzem életszerűnek.
Az meg kicsit furcsa, hogy azt gondolod, hogy abból áll az életem, hogy telefonokat nézegetek és közben egyébként rettentően ráérek. -
válasz
csababarca #25 üzenetére
Átküldtem. Én is rápróbáltam, de sokat nem tudtam csinálni, Loop hiányában
-
Rayyy
senior tag
válasz
Nem értem a problémát, szerintem semmi felháborítót nem írt.
-
BE4GLE
aktív tag
"Ez sokszor elég lehangoló volt nekem, már este 8 van, de még azt javasolja, hogy fussak egy 20 percet, ne már. Pedig igaza van, kéne."
Ez butaság. Este 8 után már nem érdemes futni menni. -
kameraman77
tag
Akartam írni nagyon csúnyákat, de úgyis csak kitiltás lett volna a vége!
Mindegy, csak annyit, hogy a legtöbb embernek nincs olyan szerencséje, hogy egész életében semmit sem csinál, csak telefonokat nézeget és nem ér rá squassolni, meg kocogni mert dolgozik. reggeltől estig... szóval kicsit több alázatot.. értem én, hogy büszke vagy, hogy barlangászol, meg kék túra, DE ezt más is csinálja, SŐT közben keményen dolgozik is! Csináltam egy gyorstesztet az alkalmazottaim között - 4 ember: 3 férfi egy nő, mindegyik felháborodott a bevezetőn...Igaz nem vagyunk pestiek.... (mellesleg ha érdekel nekem be is van telve a kéktúrás füzetem.. pecsétekkel, meg minden..)
Jöhet a kitiltás...
-
Polllen
félisten
A BT folyamatosan aktív vagy lehet ki-bekapcsolgatni?
-
A hozzá való app mától elérhető a Playstore-ban: Polar Flow. Csomó telefonre amin van 4.3 vagy felette, de nem támogatott, nem lehet leszedni, de az apk-t feltelepítve megy simán, ahogy kell. LG G2-n tesztelve.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Aprósólyom #22 üzenetére
Szerintem ő játszotta a focit, az meg futás is egyben.
-
Aprósólyom
addikt
BOG: El kell kezdeni futni. Először erőltetett sétával is lehet kezdeni, nem kell mindjárt kocogni. Biztosan jobban fogod érezni majd magad. A foci meccsek simán kihagyhatók az életből (kivéve ha bandában nézi az ember, mert annak hangulata van), nem lesz tőlük kevesebb az ember.
UP!
-
Agony
aktív tag
Épp ennyiért vettem kb. 1 hónapja Fitbit Flex-et. Semmi csilli-villi, de nagyon jó az appja, a webes felülete, statisztikái és van benne vibra motor, amire sokkal kellemesebb ébredni mint a telefon "visítására".
-
Garada
őstag
Én még nem érzem azt hogy egy ilyenre szükségem lenne. lehet pár év múlva már más véleményen leszek.
-
vicze
félisten
válasz
csababarca #1 üzenetére
Csak 4.3-től van BT LE támogatás szóval alatta nehezen működne az eszköz.
-
halkow
őstag
jó lenne bele egy stopper és egy ébresztő is
-
Nigér
őstag
Jó lenne nekem egy ilyen...
Somná az infókat a renyheségemről... -
Straw
senior tag
Cikk végén a plecsni alatt ez szerepel:
Prestigio MultiPhone 7600 DUO
Nem kötözködésből, de gondolom nem ezt szántátok oda
-
Thaaleum
aktív tag
Nagyon menő cucc, bár tényleg tudhatna egy kicsit többet.
Ezen besírtam: "A sógorom felesége szerint az általános megjelenésemhez képest túl menő is." -
olbaidhun
őstag
Tetszik a kütyü, okos, szép és így tovább. Ez lehet az első lépés a kockák mozgatásához.. Android támogatást ide és magasságmérőt, mert a lépcsőzés is komoly meló tud lenni.
-
Polllen
félisten
Bejön a cucc, és még valahogy ki is néz
-
callmeakos
veterán
Hát ezt se nekem találták ki
-
csababarca
őstag
Amúgy autóvezetés közben érzékel valami mozgást a cucc? erre még nem jöttem rá...de gyanús hogy igen,mert mentem 2-3 kilómétert a faluban,és levont a teljesítendő percekből,lépéseket meg hozzáadott.
-
Csapoati
nagyúr
Ennyiert szerintem megeri, bar az ebreszto hianyaert kar. Azert az vicces lehet, ahogy Bog nem tudja, melyik karjara nezzen, ha mindketton van egy okoskarperec.
-
csababarca
őstag
Örülök a tesztnek,pont a héten érkezett meg hozzám is a Loop. Eddig tetszik,tök jól néz ki, viszonylag pontosan mér.
Viszont egy androidos segédprogram tényleg jól jönne,amivel tud kommunikálni napközben is...persze a 4.3at kapják be...de nyár végére talán érkezik a G-re és minden happy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged