- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
TATU
csendes tag
érdekes
-
Tiger.
nagyúr
válasz
gyulavezir
üzenetére
Látom van belőle a 2es ami már többet tud valakinek van ilyen?
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Remélem még néha-néha bekukkant ide valaki és tudna nekem segíteni abban, hogy a google fit-et vajon össze lehet boronálni a Loop-al, hogy a mozgási adatokat tőle kérje le?
A Loop mégiscsak folyamatosan rajtam van, míg a telefonomat nem mindig hordom magamnál.
A társított alkalmazásokban már benne van a Polar FLow, csak nem tudom, ez-e az, amit szeretnék, mert nem tudom érdemben mérni a dolgot. Szóval, ha lerakom a telefont és úgy mozgok, akkor a Loop ugye méri az aktívitást, de utána a Fit nem hangolja össze a dolgot vagy csak én vagyok béna és nem tudom, hogyan tudnám rávenni erre.
Előre is köszi a segítséget! -
Tiger.
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
Kar erte pedig nagyon jolnez ki.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
Miket tud ez a cucc? Tud olyat hogy a hivásokat, üzeneteket stb jelzi? Ha megszakad a bluetooh kapcsolat azt is jelzi? Vizálló?
-
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Csak infóként, hátha valakit érdekel: A Loop teljesen jól működik egy kínai gyártmányú BT Smart pulzusmérő övvel, nem kell hozzá a saját márkás kütyü 3-4x-es áron.
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest