- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
De mekkorák a lyukak? Szerintem nagyon kicsik.
Nagyobb a teli felület van a lyukak körül, mint a lyukak keresztmetszete, ha kb. arányosítani akarjuk légrések és a teli lap arányát a perforált felületen.
Igaz, nekiállnék egy tolómércével és kiszámolnám a lyukak keresztmetszetét, de ránézésre siralmas eredményt kapnánk.
A Cooler Master Q300L jut eszembe. Az a házikó elsőre jónak tűnik, de a tesztek után tudjuk, hogy mennyire rossz a szellőzése. Pedig azon viszont nagy lyukak vannak, csak nagyon ritkán.
Én ennél a háznál is hasonlónak látom a helyzetet.Nézd meg a mintát, ami ismétlődik. 4 "nagyobb lyuk" körül sok apró picike gombostűnyi lyukacska... szép-szép, de tuti megfő benne egy komolyabb gaming gép.
-
Aprósólyom
addikt
Engem az érdekelne, hogy szerinted ez a ház design megfelelő arra, hogy egy RTX3090 kártya és egy erőben hozzá illő proci hőjének elvezetéséhez képes elég légrést biztosítani?
Ránézésből, nagyon nem. Vagy nem biztos hogy zajkomfort szempontjából elégedett lenne a user. Ebbe a gépházba biztos nem építenék kb. 150W "össz TDP"-nél nagyon többet (CPU+GPU).
Én személy szerint fel is röhögtem az RTX kártya illusztrációtól... Ha csak nem egy szimpla 90W TDP-s RTX3050-t akartak ábrázolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest