- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TreXesZ #1590 üzenetére
Képernyőidőt felejtsétek el, napi szintű használat annyira eltérő, hogy a 6-7 órától egészen a 12-13 óráig bárhol fogtok eredméynt kapni...
Hogy a Ti használati szokásotok hol fog elhelyezkedni, az majd az első pár nap mutatja meg.
Nekem most 2 órán van... Reggel óta megy, és 63%-on áll..
Aki többet nyomkodja, annak sokkal hamarabb le fog merülni, mert folyamatosan megy... Tehát most mi a jó érték? Az ha 3 napig bírja töltés nélkül, vagy 10 órát elment a kijelző, de 1 nap alatt lemerült...
-
válasz
TreXesZ #1583 üzenetére
Garanciáztatni nem kellett.
Én elég hard user vagyok, és sok Xiaomi volt már nálam ,de azt hiszem, hogy ez eléggé erősre sikerült.
Gyors, nincs akadás, a hardver nagyon energiatakarékos, aktív használattal is bő 2 nap üzemidőt tudok összehozni, folyamatos szinkronizálással ( kivéve éjjel )
BT, WiFi, mobilnet aktív, sokat is nyomkodom, navigálok vele, email, közösségi platformok.
Bírja eddig nagyon jól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest