Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Lehet én vagyok béna... de hol rontom el???
"
9. Töltsd le a TWRP recovery-t ORANGEFOX [link] (ez még nem flash-elhető!), tömörítsd ki.
10. Másold a kitömörített recovery-t a C:/Program Files(x86)/Xiaomi/MiPhone/Google/Android/ mappába!
15. Amennyiben a régi recovery helyett végleg flash-elnéd a TWRP-t, írd be ezt a parancssorba:fastboot flash recovery twrp.img
Itt alapból ugye nem TWRP.IMG a file neve, hanem OrangeFox-R11.0_1-Unofficial-citrus.zip amiben van egy: recovery.img
16. Valami ilyet kell láss:
sending 'recovery' (16922 KB) . . .
OKAY [ 0.338s]
writing 'recovery' . . .
OKAY [ 0.494s]
finished. total time: 0.833s
17. Most írd be ezt a parancssorba:fastboot boot twrp.img
fastboot boot
recovery.img
18. Ha a TWRP nyitólap kínai, nem kell megijedni, egyszerűen húzd el a csúszkát!
19. Váltsd át a nyelvet lentebbi kép alapján.
20. Kész! Véglegesen felkerült a TWRP! (természetesen továbbra is lecserélhető marad a recovery)Sőt az Orange-t fel sem tette a telefon, hanem a sima https://sourceforge.net/projects/mauronofrio-twrp/
twrp-3.4.0-15-surya-mauronofrio.img recovery ment fel, de a leírt Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache, törlés után az alap recovery jött vissza....
ROM TELEPÍTÉS :
Telepítés menete TWRP segítségével- Lépj be a TWRP recovery-be (bekapcsológomb + hangerő fel együttes lenyomásával be lehet lépni)
- TWRP menüjében válaszd Keep Read Only vagy Swipe to Allow modifications
menüpontokat (opcionális)
- Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót
- Jelöld be az alábbiakat: Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache,
- Húzd el alul a csúszkát jobbra (Swipe to Wipe)
- TWRP főmenüjéből válaszd a Wipe menüpontot, majd az Format Data opciót, írd be: yes (ez eltávolítja az encryption-t a data partícióról)
- Ha végzett menj vissza a TWRP főmenüjébe és válaszd ki a Reboot menüpontot, majd a Recovery opciót.
- A telefon újraindul recovery módban (Qrvára nem abban indult újra)
- TWRP-ben válaszd ki az Install menüpontot, majd tallózd ki a felmásolt ROM zip file-ját
- Húzd el alul a Swipe to confirm Flash csúszkát
- Ha végzett a telepítéssel, válaszd a Format Data menüpontot majd a Wipe cache/dalvik menüpontot
- Újraindítod a telefont a Reboot System opcióval és az új rendszer fogad
(az utolsó újraindulás több percig is eltarthat, nyugalom)"
Tehát jelenleg van egy lenullázott telefonom Poco X3 NFC, de OrangeFox-R11.0_1-Unofficial-citrus.zip és xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.8.0.QJGMIXM_v12-10.zip nélkül....
Hol rontottam el????
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest