- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
Így hírtelen nem tudok. Az alin szoktam venni ami megtettszik. De most pont úgy vagyok vele, hogy nem költök rá többet. Felraktam a telót a hardverapróra. Ha elviszik akkor jó, ha nem akkor megmarad. Nekem olyan felemás érzéseim vannak vele. Meg ezt az oldalsó ujjlenyomatszenzort se tudom megszokni.
-
-
A gyári tok elég ergya... a kamerasziget környékén gyűjti a koszt, mint ááállllat. Komolyan - ha már gyári, és mm-re tudják a pontos dimenziókat, akkor miért nem passzintják hozzá
?
Továbbá, minek az USB-C portra az a flepni? Szerintem teljesen felesleges - ha belepottyantanám a nem létező kádamba, a védetlen jack aljazaton keresztül úgyis kishortolná magát, nem?
-
zolya1973
aktív tag
válasz
grafikus17 #1094 üzenetére
Az Imak tokok voltak nagyon jók. De sajnos nem minden modellre van. Meg most csak az átlátszókat árulják.
-
grafikus17
senior tag
Én is rendeltem hozzá egy deer farmer tokot, de nagyon zavart , hogy a széle egy síkban van a kijelzővel, semmit nem véd a gyári tokhoz képest. És a kemerár sem védi annyira.
-
grafikus17
senior tag
válasz
sandró60 #1088 üzenetére
Nekem sem megy január óta LG tévén. Semmivel sem tudtam rávenni. Csak egy később vásárolt Android média boxon keresztül megy. Én már feladtam. Talán egy újabb sw frissités. De már nem érdekel. Vettem egy X3 pro-t.😄 Azzal megy, az nfc-t megkapta a feleségem.
A pro nekem mindenben jobb, note 7 után, de még az nfc után is. -
-
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #1080 üzenetére
Amit viszont nem értek,hogy a Samsung (6éves)tévémre nem tudom kivetíteni a telefont!
Van valakinek tapasztalata?
Egy hálózatban van. A tévén bekapcsolva a Screen Mirroring.A tévén megjelenik a telefon típus neve- a telefonban a tévé neve rákattintok,hogy kapcsolódjon abban a pillanat bontja. -
sandró60
addikt
Azt viszont nem tudtam megoldani,hogy a készülék bekapcsolásakor hang és felirat közli velem az SD kártya meglétét.Mit kell beállítani,hogy ne figyelmeztesen ?
-
llaszlo
veterán
Ilyen tokot lehet hozzá kapni? És kékben kellene. Néztem az alin, de ilyet nem találtam. Ez a kemény fajta. A gyári az nagyon gáz szerintem.
€ 2,39 30%OFF | Mi Mix 3 2 S 2S Case MSVII Frosted Cover For Xiaomi Mix 3 2S Case Xiomi Mix2 S Hard PC Cover For Xiaomi Mix3 Mix2s Phone Cases
[link] -
-
llaszlo
veterán
A kijelzőn gyárilag van egy fólia? Pár napos a telefon és most tűnt fel, hogy van rajta egy kemény fólia.
-
sandró60
addikt
Kérdésem topik fórumozókhoz?
Hol találom a telefonszámom nyilvánossá tételét,mert most akit hívok annál" magán telefonszámot"ír ki
Lehetőleg "részletesen" kérem a lírását
Közben ezt is megtaláltam -
ToniSlow
senior tag
Megjelent egy újabb Stabil Beta V12.0.7.0.RJGEUXM.
-
Hoes
aktív tag
Nem mondom, hogy elégedett vagyok a videós teljesîtménnyel! Csodára nem számítottam de az, hogy a rossz fénymérés miatt folyamatosan ugrál a fényerő ( főleg beltérben ) az elég idegesítő!
-
ToniSlow
senior tag
válasz
Viktor0610 #1066 üzenetére
Pont tegnap kerestem rá a xiaomifirmwareupdater oldalon Poco X3 NFC EEA-ra és ez volt a legfrissebb elérhető Stabil Beta.
Furcsa. -
válasz
Viktor0610 #1068 üzenetére
Ahhh... jobban belegondolva, ez teljesen logikus.
Mindegy is - nekem igazából nem az új fícsörök hiányoznak, csak a meglevőre legyenek bugfixek, az bőven elég lenne,
-
-
válasz
Viktor0610 #1066 üzenetére
Hmm, 12.0.8.0 Stable van nálam...
Mi az eltérés a QJGEUXM és az RJGEUXM között?
-
-
ToniSlow
senior tag
válasz
Viktor0610 #1064 üzenetére
A V12.0.6.4.RJGEUXM ROM-ot használod?
-
-
Predatorr
őstag
válasz
zolya1973 #1047 üzenetére
Képernyőre 2 kopp?
Más: nem lett jobb a 11 azóta sem. Áttettem fix gombokra, az appválasztó reakcióideje ált. bő fél mp, bekapcsolás után. Húzkodásra ezért akadt. Azóta is tapasztalok lassulásokat, akadásokat, elég szar ez a frissítés. Kikapcs nem volt,.de tegnap többször ááfagyott feketébe, másodpercekre. A szóköz meg kihagyogat, nesze neked, 240Hz érzékelés. Biztos két mintavétel között nyomom.
Nincs új app, minden ua, mint 12.0.7-en
A msngrtől meg már hülyét kapok. Szövegbuborék beesik a bill. alá, nem.látom, mit gépelek, az ikont idézettel rárakja a bill-re, ikont nyitva nem.tudok beírni semmit, sztem még van más is... -
ToniSlow
senior tag
Sziasztok,
Aki korábban telepített az android 11 stabil beta-t az a V12.0.6.4.RJGEUXM-es verziót feltelepítette már? Van esetleg bármilyen érezhető pozitív hozadéka?
-
-
Hópihe5
tag
Sziasztok!
A fényképezett vagy letöltött képet, hogy tudom elforgatni? Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet , de nem találtam ilyen lehetőséget... -
-
Hópihe5
tag
válasz
Viktor0610 #1055 üzenetére
Akkor ezek szerint csak elírhatták az adatoknál az op.rendszert?
-
-
Hópihe5
tag
Sziasztok!
A Poco x3-om az androidos készülék , ugye?
Mert egy weboldalon keresztül szerettem volna megrendelni, de ott ez nem volt egyértelmű...
Ugyanis ha jól tudom az EMUI az Huawei-es op. rendszer, nem? Viszont az Euronics oldalán mégis ez van feltüntetve a Poco adatainál. -
-
llaszlo
veterán
Hello
Mostanság mennyi idő a bootloader nyitás engedélyezése? Több, mint két éve csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest