Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
upsz , és ott a pont .azért ez is gáz h több százezer forintos TV be nem tesznek egy 2 forintos gigabites csatit...
áldom az eszem h nem 4k tvt vettem , most én is ezzel szívnék. És azért valljuk be h 55" on 3 méterről egy jó minőségü FHD azért bőven a "nézhető" kategória.
-
sugarforce
addikt
Sajnos igen, bár nem értem, hogy miért, szerintem a modernebb SoC simán elbírná a gigásat is. A legtöbb 4k hdr remux 80 mbit körül mozog, így azok még beleférhetnek. Persze vannak kivételek, meg vannak magasabb bitráták is, de az átlag perpill nem ez.
5GhZ? A legtöbb tv nem tudja az 5ghz-es wifit, ráadásul a legtöbb tv-ben a wifi csapnivalóan rossz, így nem feltétlen jár vele jobban, mint a vezetékkel. Persze Minden körülmény függő, meg ugye a routernek is tudnia kéne, de nem tudjuk azt sem, hogy mi az, ami megakadt, milyen adatokkal megy, meg hogy pontosan milyen tv is, milyen router, mennyire wifi terhelt környezet, stb. -
sugarforce
addikt
-
14Dani
csendes tag
köszönöm a válaszokat
Igen a probléma hogy a laptopon nincs usb3 és a hd filmekkel megszenved vagy el se indítja így a plex, Sajnos továbbá a laptopban csak SiS 191 Fast Ethernet Controller van amihez azt találtam hogy 10/100Mbps -es a sebessége.
Ez elegendő lehet fullhd filmekhez, ha a routerre kötött meghajtós megoldást választom? -
pixta78
senior tag
Az 5ghz hálót nem látja a box, pedig elvileg kéne. A 2,4 jelerőssége javult kb 30%-al az új Archer C2- nek köszönketően! Viszont csak 1 fokkal jobb a helyzet, kevesbbszer bufferel....
Eredeti tartalomban csak döcög a 18-as bitráta, ha 10-en megy akkor csak 8-10 percenként töltöget.
Továbbra sem értem... -
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest