- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
gazso75 #8218 üzenetére
Nem azért törlik mert tudják ellenőrizni az adatokat
Hanem azért mert ezeket a korlátlan tárhelyeket pénzért adják egyetlen gsuit fiók bérlése mellett ami a googlenek nem túl kifizetődő plusz még tilos is pénzért árulni
Fizet valaki egy darab gsuit fiókot havi 12$, ez jelenleg korlátlan tárhelyet biztosít, és ide csinál sok ember megosztott meghajtókat amiket eladnak ebayen meg hardverapron amiből a googlenek nincs bevétele
Ez itt a gond
Évente párszor ellenőrzik hogy hol található eszméletlen mennyiségű adat, azt gondolom átnézik és kérdés nélkül törlik
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
gazso75 #8174 üzenetére
Addig nézegettem, amíg csontra nem fagyasztotta a nast. (Kb semmit se csináltam még benne csak be indexeltettem a könyvtárakat meg elindítottam volna egy sima 720p-s mkv-t. Eddig még soha semmi sem tudta csontra le fagyasztani a qnapom, csak az emby! De az rögtön 2x egymás után
)
Ezek után Emby-t kösz, de kösz nem!
Hozzáteszem plex-el is voltak bajaim, de ott a relatív gyenge hardver és a nem ideális kliens okozta a gondokat, amit a plex pass megoldott a gpu-s átkódolással. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
gazso75 #8150 üzenetére
Fontos adatot biztos nem pakolnék ilyenre. Ahogy fentebb is írták, ez egy fő fiók al fiókja. Ezért kapod olcsón, de simán rálát az adataidra a fő tulaj. Ez kb olyan mintha elmennél a nyóckerbe egy vadidegen házába, majd felmásolnád a cuccaidat a gépére és elhinnéd hogy ő becsületesen nem fogja megnézegetni, lemásolni stb. Meg ezeknél rájöhet a google is hogy kiadta a csóka másnak is, és kérdés nélkül törölnek mindent. Esetleg a "szomszédos bérlő" 2 könyvtárral odébb felpakol pár nintendó switch játék image-t amiért szintén megy az egész profil adatostul a levesbe. Ez elég gyakori amúgy.
(a google a fő tulajt szankcionálja nem az ő egyik alkönyvtárát )
Megéri? -
BonFire
veterán
válasz
gazso75 #8145 üzenetére
Vettem egy új telefont, letöltöttem rá a Plexet, és egyáltalán nem hajlandó Chromecastra streamelni. Valami insecure connection not allowed üzenettel fogad, és kész. Sehová se tudok tovább lépni. Már feltúrtam a Plex egész fórumát visszamenőleg két évig, de sehol semmi kézzelfogható megoldás.
Valami tipp itt esetleg?
-
válasz
gazso75 #8038 üzenetére
Na ja, de a Yatse fele annyit se tud magáénak, mint a Plex droidos kliens, ami azért nagy szó, mert a gyári app is messze van a teljes Plex API lefedésétől. Filmnézésre ok, keresésre, böngészésre, infókra, transzkódra nem a legjobb.
Akkor már inkább Kodi a Droidra és arra Plex app.
-
MasterMark
titán
válasz
gazso75 #7881 üzenetére
Nem tudom most így. Lehet az is hogy a Kodiban változtattak valamit, és nem mentek még utána a PKC-val.
De találkoztam olyannal is, hogy valami config fájlban nem az volt benne amit a PKC várt, és emiatt crashelt, de azt javították.A gyári Plex plugin ugyanaz mint a sima Plex Player. Nem a Kodi renderelőit használja. (Legalábbis mikor legutóbb néztem akkor így volt.)
A PlexKodiConnect a Kodi frontendjét és renderelőit használja. Illetve nem gyári dolog, külön fejlesztik emberek.
szerk.: Az is lehet valamit nem jól állítasz be. Nekem is egy pár reinstallba került rájönni mi hogy merre. De így is megéri.
Van az utolsó oldalon a PKC beállításaiban egy olyan, hogy mindent töröljön amit csak csinált és resetelje magát. Ott nyomd neki, hogy mindent reseteljen le. Aztán következő Kodi indításnál hagyd neki megint, hogy elinduljon a varázsló. -
MasterMark
titán
válasz
gazso75 #7872 üzenetére
Az addon path-t válaszottad? Azt válaszd, akkor nem kell konfigolni.
Használhatod a natív path-t is, csak akkor meg kell nézni a plex mit lát magának path-t és a kliens hogy látja, ha nem ugyanaz, akkor van mód arra hogy kicserélje arra amire kell.
De használd az addon path-t, akkor mennie kell.
Illetve ha nincs rendes tanúsítványod, akkor kapcsold ki a secure connectiont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az OpenAI vezérigazgatója felhívta a Microsoft vezetőjét
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged