Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Patice #11260 üzenetére
Ahogy előttem írták, ebben a formában működik,
helyi hálózaton router IP-címe/alhálózati maszk
, pl. 192.168.0.1/255.255.255.0
A lejátszások folytatása sorozatok esetében működik, filmeknél nem tudom, szerintem az a kliensen működik, pl. Kodiban, Infuse-ban ezt be tudom állítani, Plex app-ot nem néztem, de majd megnézem, hogy ott mi a szitu. -
Imi1981
veterán
válasz
Patice #10566 üzenetére
Ezt ki tudom kapcsolni? Lehet a tv nem vinné mert a többi coreelec-es tv box aminél eddig olyan nem volt amit nem vitt volna. Ha kikapcsolom akkor annál az eszköznél ami nem vinné majd transzkódol lejátszáskor gondolom. Nekem úgy jobb lenne mert a coreelec-es eszközök tuti viszik a tv-n meg após nem fogja nézni a sorozatot. Ezt kéne kikapcsolni link ?
-
Akkor ugy latszik, hogy nalam patthelyzet van
A halozat jo, a note 10-em 5Ghz-en tudja az 500Mbit sebesseget. A tv-n 5Ghz-n ugye 88Mbit de meres kozben nagyon ingadozik. Van amikor csak 61Mbit. Viszont ugy gondolom, hogy hiaba vennek mondjuk egy usb wi-fi-t, mivel csak usb 2.0 csatlakozo van rajta
-
synar
őstag
Utána olvastam és tényleg így van, de van kivétel is mert néhány eszköz alapértelmezés szerint hardveres gyorsítású adatfolyamot használ. Ezek különleges esetek, amelyekben a funkció használatához nincs szükség aktív Plex Pass előfizetésre:
NVIDIA SHIELD
WD My Cloud Pro PR2100
WD My Cloud Pro PR4100
Ezek közül egyik sem olcsó megoldás sajnos. -
aujjobba
addikt
-
aujjobba
addikt
Kipróbáltam.
Nálam max. 1080p anyagok vannak, ezeket viszi a TV-n futó Plex kliens.
A probléma csak azzal van, hogy az 5.1 hangot nem keveri le sztereóra se a Plex, se a TV, így beszédhangok pl. nincsenek. Ezzel tele vannak a fórumok, megoldás nincs.Feltettem a Kodi-t, hozzá a Plex plugint, de amint indítom azt mondja hiba, csekkoljam a logot. Ok.
Most épp a Kodi-nak a NAS közvetlen SMB megosztását adtam meg, így játsszik mindent, hang is jó, csakhát nyilván a Plex szervert így nem használja.
-
sugarforce
addikt
Paran panaszkodtak mar itt, hogy 1-2 napig nem ment a tavoli eleres, aztan magatol megjavult. Nem tudom, hogy nalad is ez -e a helyzet, ha nem volt Update semmilyen modulban es nem volt konfig birizgalas, plusz az ip-d is publikus perpill is, akkor lehet erdemes lenne varni kicsit.
Hulyen hangzik, hogy koze van a kozponti plex szerverekhez a sajat kulso ip:port eleresednek, de valamennyi van, tobben is panaszkodtak ra. -
mekkGyver
aktív tag
Nálam is egyéni port van, OMV és XPenology alatt is működik a Plex kívülről is, ahogy kell. UPnP nincs bekapcsolva. A net T-s. A Plex OMV alatt Dockerből fut, a dockeren belüli gyári portot forwardolom az egyedire (OMV docker port beállításnál), és azt köldöm már át a routeren (sőt nekem a router mögött van még 1 router, de így is megy).
Én abból indulnék ki, hogy ha egy ideig jó, akkor nem a beállításokkal lesz a gond, hanem valami letilja, vagy valami erőforrás probléma lehet. Próbáld meg teszt jelleggel a Plexet átállítani, hogy a nem biztonságos kapcsolatot is engedje, hogy akkor működik-e. -
Roberto8709
csendes tag
Köszi, de nem, rövid kábelen megy a gép, azon van net is. Hosszú kábelen megy a tv. Külön-külön mindegyik kapja a delejt, illetve van net is rajtuk. Ha kábelről mennek, ha wifi-ről.
Újra fogalmazom, tehát ha mind a kettő be van dugva kábelen internet akkor is van rajtuk, csak a plex nyűgös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest