Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Van egy progi, amibe ha belepiszkálnak akkor kell, hogy hagyjon valami nyomot.
Nem vagyok egy programozózseni, de szerintem lehetne szűrni valahogy ezeket.Amúgy legjobb ilyen játékosok ellen a permanens bann lenne, csak ugye ez a fejlesztőnek se a célja.
Nekik tők jó az ha minél többet cheatelnek, sok emebert lehet bannolni, akik aztán úgyis megveszik a progit még egyzser.
-
NandorHUN
addikt
Ok, de most ne régi játékokhoz viszonyítsunk.
Én is emlékszem, hogy anno Medal of Honorban levegőben száguldoztak a cheaterek és úgy lövöldöztek bazukaval. De nem ehhez kéne mérni a játékokat.R6-ben is mikor látom jobb fent mennyi embert bannolnak örülök, hogy figyelnek erre, de ez egyben azt is jelenti, hogy ennyi embert engedtek játszani cheatekkel anélkül hogy korábban tettek volna valamit.
Ilyeneket még a legelején kéne kiszórni permanensen, nehogy bárkinek akárcsak kedve támadjon csalni. -
NandorHUN
addikt
Mondjuk érdekes, mert én Rainbow-ban állandóan látom mennyi embert bannolnak (kiirja a játék), de játék közben észre se veszem ha csalnak...
Vagy lehet abban a játékban ez kevésbé látszik.Valahogy játék rendszerét kéne úgy megoldani, hogy legkisebb mokolást ki lehessen szúrni még belépés előtt.
-
30z.Samu
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest