- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
NandorHUN #59 üzenetére
Ezek overlay programok a legtöbb esetben és képi mintákat keresnek. Az egyetlen mód a kiszűrésükre, ha valami program ezeket figyeli. De ugye mint minden ilyen esetben ez is úgy működik, hogy megjelenik egy új cucc, ami idővel bekerül az adatbázisba, majd jön a következő.
No és persze vannak a durvább cheat-ek is, de azokat szerintem hamarabb szűrik. -
ribizly
veterán
válasz
hombre[EU] #51 üzenetére
Neked nincs jobb dolgod, minthogy ideböfögj egy ilyen gusztustalan kommentet?
-
ribizly
veterán
válasz
ConseQuence #45 üzenetére
Én abban nem látok annyi fantáziát.
Most csak azért csinálni egy ilyet, mert ez a menő szerintem gáz. Ráadásul a CS egész rendszere nekem kicsit sovány a PUBG fegyverkezelése, mozgási lehetőségei meg grafikájához képest. De kívánom, hogy süljön valami jó ki belőle.
-
ribizly
veterán
válasz
yericho800 #19 üzenetére
Sajnos elég sokan csalnak. De ebben nem is az a legdühítőbb, hogy csalnak és ezzel elérnek valamit, hanem az, hogy közben a Te játékodat teszik tönkre. És akkor van itt még egy hatalmas probléma ezekkel a gyökerekkel: Nem tudsz megfelelően fejlődni, mert hamis képet kapsz a játékról és a saját szintedről.
Persze, ha a CS: GO-nál a Valve ezt nem tudja nagyon gyorsan megoldani, akkor tényleg az lesz, hogy még többen elpártolnak a játéktól és azzal csak a Siege meg a PUBG tábora fog nőni. Azt lehet tudni, hogy a SIege-ben mennyire sok a ban?@(#23) Fitzgerald
Szerintem nem mindenre igaz. Pl. egy Quake Champions azért sokkal könnyebb még 0 ismerettel is. -
ribizly
veterán
Érdemes beleugrani. De igazán akkor fun, ha vannak haverok akikkel együtt tudod tolni duo-ban vagy squad-ban.
Én most egy ~70 óra után kezdem azt érezni, hogy érdemben fejlődtem már. Még így is kapkodok néha és beleszakadok olyan harcokba, amik eleve el voltak veszítve, de egyre többször fordul mostanra elő, hogy elterveztek valamit és az utána be is jön.
Szóval kell időt is szánni a játékra, mert ez is tanulni kell.
-
ribizly
veterán
Nagyon helyes!
Én csupán egy pár hónapja követem a játékot, de nagyon szépen felfejlődött a mai szintre.
Nem állítom, hogy ezzel nincs még további munka, de egy korrekt 1.0-át kaptunk (az új patch-el).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest