Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianDK
tag
Elnézésed kérem, csak most vettem észre, hogy írtál. Nem szoktam minden nap feljárkálni és megnézni. Egyébként működnie kellett volna, de ha már megoldódott, akkor nem mondom el a lépéseket, hogy miket kell lecsekkolni. Nálam azóta is működik és folyamatosan két telefonnal használom - korábban egy Android és egy BlackBerry, most egy Nokia Lumia 820 és egy BlackBerry. Hibátlanul teszi a dolgát 5-6 napos üzemidővel. Viszont akkor használd egészséggel az M70-est és kérünk róla egy tesztet, amikor már használod egy ideje!
-
BrianDK
tag
válasz
zsozsi0213 #17 üzenetére
A gyári útmutatóban is a 0000 van. Azt esetleg megpróbálhatod, hogy hosszan nyomod bekapcsolt állapotban, és ilyenkor "elfelejti" az addigi beállítást és újra csatlakozik egy 1. készülékhez...
-
BrianDK
tag
válasz
kallisto11 #13 üzenetére
Örülök, hogy tetszett. Még mindig csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az akku-időről. Most ugyan nem használom minden nap - vizsgaidőszak miatt, a telefonálási szokásaim is megváltoztak - de több, mint egy hete töltöttem fel, és amikor bekapcsolom még mindig "Battery high"-t mond be a csaj. Egyszerűen imádom.
Ja, és még valami. Ma vidéki nagyvárosban voltam, és Google Mapsen navigáltattam vele, lévén a telefonomon ugyan van navi, de sétálóutcában nem szeretem használni, mert nem beszél, ha gyalogos módra van állítva. A Google Maps simán átvitte a hangot a Headsetre, ott közölte, hogy mikor merre forduljak, illetve, hogy megérkeztem a címre. Itt egy kicsit összezavarodtam.
Hogy lehet, hogy ezt tudja, zenét viszont nem? De mindegy is, mert a lényeg, hogy továbbra is imádni való készülék.
-
BrianDK
tag
válasz
Keresztapper #11 üzenetére
Köszönöm az infót!
Anno a Sony Ericsson headsetem simán nyomta, azért volt fura, hogy ezzel nem megy, de akkor ott a pont. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged