Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #16 üzenetére
Ez kérem szépen nem alpáriság, hanem posztmodernizmus.
-
Earl_Muttley
őstag
Mi ez a pusztító alpáriság!?
-
callmeakos
veterán
A Gangnamon még röhögtem, meg elviseltem, de amikor este mutatta a haver, csak ordítottam a mikrofonba hogy mi a sz*r ez. Ezt az én alacsony ingerküszöböm sem bírja el
-
HuMarc
veterán
Hatalmas, szerintem
Legalábbis egyszer az. Nyilván másodszorra rájönnék, hogy hülyeség (mint ahogy a Gangam Style is) de nekem egyszer pont elég meghallgatni
-
Vakegérke
félisten
Szerintem most intézi, hogy még a vakond se legyen rá kíváncsi. Szánalmas erőlködés, hogy felszínen maradjon, és kaszáljon még egy kis lóvét.
-
Иван
őstag
Actually kellemeset csalódtam, mert rosszabb, mint a gangnam ez tény, de sokkal jobb, mint amit vártam.
Amúgy meg szegény kb mindegy volt mit rak össze. Egy ilyen gangnam szintű sláger után esélye nincs megugrani és hozni a várakozásokat.
Hogy fairek legyünk, nem lett ez olyan rossz. Drukkolok neki
-
Winner_hun
félisten
Hogy mekkora szenny ez a videoklip.
-
Tipikusan az akinek 1 jó száma van és kifújt.
-
eddie17
addikt
Akkor minek reklámozod?
-
Picike8
aktív tag
UP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Google Home/Nest
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest