Új hozzászólás Aktív témák
-
pokbubi
tag
[link]
Elérhető áron. 32E -
törölt tag
Idehaza nem várható ez a készülék. Viszont hasonló tudással a Vodafone Smart 4 Turbo igen.
http://www.vodafone.com/content/index/about/what/devices/smart4turbo.html
Ha jól megfigyelitek, ehhez a készülékhez van magyar nyelvű használati utasítás. Amúgy 2-3 hónap és itt lesz szerintem.
-
G-Guts
aktív tag
Szerintem jobban jár az ember, ha ugyanazon az áron vesz egy régebbi csúcskategóriás telefont használtan, mint ilyen Cortex-A7 magos sz@rokat újonnan.
-
Voda tudd alkotni ha akar, már csak egy jó kezdő árat kellene kiötleni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Lomha 8V
addikt
Kicsit unalmas, kicsit drága és abszolút semmilyen húrt nem pendít meg az emberben. Igazi szolgáltatói telefon.
-
-
janeszgol
félisten
A következők biztosan voltak : Smart mini, Smart 4 mini, Smart 3. És az MTK SoC szerintem jó, viszont a hírben említett telefon 68 ezerért drága. Ez a SoC függetlenül max 50-60 ezres telefonba való.
Szerk.: bocsi azóta szerkesztettem. Idol 2S-ed jobb ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
Nem tudtam elképzelni mitől ilyen borsos az ára 3000mAh!
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Simi87
senior tag
Drága hulladék.
-
dsr
senior tag
Nem olyan rossz az ára.
-
MTK proci szolgáltatós telóban? Van nálunk a piacon olyan szolgáltató, aki árul MTK SoC-el szerelt gépet?
A probléma ezzel, hogy a Telenoros Alcatel Idol 2 S ár/érték arányban leveri, mint a szöget. Gondolom ez is Alcatel vagy ZTE gyártmány.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
BrianDK
tag
Szerintem ez nagyon jó ár, ehhez a tudáshoz. Hazai bevezetése esetén simán best-buy lesz...
iPhone 7, Redmi Note 9
-
Ali G.
senior tag
egyedül a felbontás lehet zavaró tényező, így biztosan kelendő lesz
-
F.B.I.
veterán
Ha az árból faragnak, tuti vétel lehet.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- VoIP telefonálás
- LED világítás a lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest