- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval sem mondtam, hogy kicsi hazánkban kapsz használható droidot ezen a szinten, viszont India és Kína belső piacán bőven vannak az 530 ottani árán elfogadható telefonok (ottani vásárló szemszögéből: miért vegyek fikszfókuszos, 512MB RAM-os, 480p-s telefont, ha ezeknél sokkal többet ad egy Micromax, Xiaomi, vagy akármi android fronton? Egyedül a Nokia márkanév ereje adhatná el, de tudtommal Ázsiában nem nagyon brillíroztak eddig okostelefon fronton)
(#23) tothmaxy182
Oké, nem magyarázom tovább, hasonlíts egy regionális, előző generációs terméket egy sokkal lejjebb pozícionált, hamarosan globálisan megvásárolható újhoz. Logikus.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Azt hittem hogy az 525-után még jobbak lesznek....de tévedtem 530 számomra egy csalódás.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
virkir
veterán
válasz gyurkikrisz #41 üzenetére
Hopp egy friss ropogós példa.
Az androidos vagy iOS-es okostelefonokra és tabletekre telepíthető alkalmazás távoli elérést biztosít a vezetékes UPC telefonhoz.azopi74
Komolyan szánalmasabbá váltak mostanra a wp fanok mint anno az ájfon tulajok voltak.
Mond az ember egy negatívumot, válasz annyi, hogy nem úgy van.
Alátámasztod példával, ááá... az szar, hazudik, meg különben sincs fogalmuk.
Felhozol egy rendszer hiányosságot.
Ááá... minek az bele jobb is, hogy nincs.
Aztán amikor az MS mégis berakja, javítja akkor az a legnagyobb királyság.
Mond van otthon tükör? Mert óvatosan nézelődni benne.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
azopi74
addikt
Le mertem volna fogadni, hogy valami statcounter statisztikát fogsz előkotorni... Van fogalmad arról hogy mit mérnek az ilyenek, mi az a piaci részesedés, és hogy mi a kettő közötti óriási különbség? Mert egy párszor el lett magyarázva. No lám, statcounter szerint alig van 50% felett az androidon? De szerintem te is nagyon jól tudod, miről van szó, csak egyszerűen trollkodsz.
Az izzadság- (nem izzadtság) szag inkább a te minden egyes hsz-edből dől. Kit akarsz meggyőzni ennyire és miért?
-
virkir
veterán
Bocs ezt valóban elnéztem.
A wp mérföldekkel előzi a BB-t.Áruld el mire ez a baromi izzadtság szagú erőlködés, hogy megmagyarázd mennyire szárnyaló, mindent elsöprő rendszer a wp?
gyurkikrisz
Nagy kiadók mind megjelentetik a játékaikat rá, kis csúszással igaz, de szinte minden nagyobb alkalmazáskeszítő kiadja rá a dolgait
Igen kiadják amikor már nagyon ráérnek ezért a "kis" csúszás, aztán az is előfordult már ha jól emlékszem, hogy amíg a konkurenseknél ingyenes volt egy játék addig wp-re meg fizetős.
Alkalmazásoknál meg pont az a jellemző, hogy leginkább nem foglalkoznak vele, épp mostanában volt valami amin én is csodálkoztam, hogy friss kiadásnál miért csak iOS és android volt támogatott valami "fontosnak" mondható app-nál.
Jobb telefonüzletekben is kint van 3-4 modell
Kétujjnyi porral a kijelzőn?[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
"Blackberryt nem nagyon látok kint, aminek szintén hasonló részesedese van"
Hmm...http://www.zdnet.com/blackberry-too-small-for-kantar-to-count-7000032114/
Egyedül az USA-ban mérhető még valamelyest a BB részesedése, de azért ott sem nevezném wp-hez hasonlónak. És ott is folyamatosan zuhan. De a BB példája is azt mutatja, hogy még 0-hoz közelítő részesedéssel is el lehet evickélni egy darabig, így a wp kifejezetten kényelmes helyzetben van
-
orbano
félisten
egy darabig azért meghatározta, mert senki nem látta fejlesztésre érdemesnek. most látszik a növekedési potenciál, ezért elkezdtek invesztálni szerintem a fejlesztők, hogy már bejáratott programjaik legyenek, mire még több emberhez eljut a platform... szerintem.
A vér nem válik VAZZE!™
-
gyurkikrisz
őstag
Valóban,lehet lovagolni azon, hogy az androidnak 30-40x nagyobb a részesedese mint a WP-nek,de ebből nem sok látszik. Kezdik számbavenni a platformot. Nagy kiadók mind megjelentetik a játékaikat rá, kis csúszással igaz, de szinte minden nagyobb alkalmazáskeszítő kiadja rá a dolgait, azért ez messze nem reprezentálja a piaci részesedését. Jobb telefonüzletekben is kint van 3-4 modell, Blackberryt nem nagyon látok kint, aminek szintén hasonló részesedese van. Egy szó mint száz, nem feltétlenül a piaci részesedes határozza meg azt hogy milyen is a platform, semmi értelme ezen lovagolnod.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
orbano
félisten
válasz gyurkikrisz #12 üzenetére
áhh nekem 930-ra fáj a fogam, nem kell középkat csak hát az itthoni realitás nem teszi elérhetővé
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
virkir
veterán
Leszokhatnál már erről a csúsztatás mantráról.
A wp részesedése régiók szerint a legjobb is csak talán egy a tízhez de mint írod előfordulhat akár az egy a százhoz is.
A lényeg, hogy világ viszonylatban jelenleg nem haladja meg a 2%-ot úgy, hogy a BB is megelőzi.
Akkor meg miről is beszélünk egy lassan négy éves rendszernél?gretzky77
hogy melyikre mennyi játék meg app van hanem megbízhatóan lássa el a feladatát!
Ez így van, de érdekes módon a vásárlók szerint ebben is jobb a többi rendszer?[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
nekem annyira nem tetszik, de ez ízlés kérdése.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
gretzky77
veterán
Jelenleg droidot használok valamilyen szinten kényszerből! Nincs vele gondom igaz nem alsó kategóriás de előbb utóbb megyek vissza Wp-re! Használtam korábban 925-öt és nem nagyon találtam olyan appot amire nekem szükségem volt de Wp-re nem volt droidra meg igen! Játék számomra lényegtelen a többi meg van vagy bármilyen más alternatíva található! Mindenki az appokon pörög értem én hogy abból van bevétel de én speciel nem az alapján választok Os-t, hogy melyikre mennyi játék meg app van hanem megbízhatóan lássa el a feladatát! Persze ez csak SAJÁT vélemény!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
azopi74
addikt
Talán azért, mert még a nyugat-európai országokban is még mindig 6-szor/10-szer akkora az android részesedése, mint a WP-é.
Kínában meg 85-ször akkora, ott szinte mérhetetlen a WP, ott valóban megközelíti a szokásos csúsztatásodat (egy nap - egy negyedév) a valóság. Bár attól tartok, bárhogy erőlködnek, Kínában nem is fog nagyon változni a helyzet, amíg a warezt ennyire megnehezítik a platformon. -
namsdrowseht
csendes tag
válasz tothmaxy182 #16 üzenetére
Azért mert az 525 nem dual simes, míg 530-630 vonalnak ez a legnagyobb aduja, a stabil rendszer mellett.
-
azopi74
addikt
"Droidon meg azt ne felejtsd el, hogy eladnak annyi készüléket naponta mint wp-t egy negyed év alatt."
És mégis, milyen érdekes, hogy ennek ellenére majdnem akkora bevételt generál a WP store, mint a Google Play,
És itt meg is dőlt az elméleted.
Azt elismerem, hogy még mindig bőven van behozni valója a WP-nek app-fronton, és ez egyre nehezebb, ahogy egyre jobban betonozódik be a piac. De az alsó kategória további nyomatása, és a fejlődő piacokra való benyomulás sokat segíthet, ahogy az droidnak is sokat segített.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Nézzük amit te csúsztatásnak ítélsz én meg mondjuk enyhe túlzásnak.
India: Lumia 520 36,4%, 525 5,8%, 510 3,6%, 620 6,5%, 610 3,3% = 55,6% 1320 2,7%
Hungary: Lumia 520 27,6%, 620 4,5%, 610 7,5%, = 39,6%Látható, hogy a nagy árrésű, fizetőképes, masszívan app vásárló réteg telefonjai a meghatározók ugye?
Ja nem.
Droidon meg azt ne felejtsd el, hogy eladnak annyi készüléket naponta mint wp-t egy negyed év alatt.
Tudod érvényesül az örök igazság, jobb a sűrű fillér mint a ritka forint."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Gusztáv
addikt
Ha jól tudom, az Rovio sem az Angry Birds fizetős verzióján kereste halálra magát, szerintem valamelyik rész megtalálható az összes alsó kategóriás Androidos készüléken is. És WP-re feltételezem jóval egyszerűbb optimalizálni is, mivel nincs nincs egymillió különböző hardverű telefon a piacon.
Laci
-
azopi74
addikt
Na megjött régi ügyeletes WP-trollunk, már hiányoltunk...
"Namost amíg így néz ki a wp, hogy 90% lowend, 10% közép-felső kategóriás telefon addig értelmesebb fejlesztő egy munkaórát nem öl bele."
Csúsztatni (hazudni) nagyon szeretsz, azt tudjuk. Egyébként androidon hogy van ugyanez az arány szerinted? Ott közelebb állhat az igazsághoz az a 90-10%.
-
kcsa
veterán
válasz tothmaxy182 #23 üzenetére
Nokia Lumia 525 Windows Mobile smartphone. Announced 2013, November
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
tothmaxy182
őstag
A jelenben élj, ne abban, hogy ez milyen jó lesz majd 3 hónap múlva, amikor olcsóbb lesz. Én nem 3 hónap múlváról beszéltem, hanem arról, hogy szerintem ezt most nem éri meg megvennie annak, aki be tud szerezni helyette egy 525-öt. "Mit nem lehet ezen érteni?"
A 930-as meg milyen jó lesz majd 5 év múlva, amikor már 15ezerért is meg lehet venni használtan...Szerk: Jah, az 525 meg fél éves modell, messze nem egy éves!
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
virkir
veterán
Érvelésed ott csúszik félre, hogy az app fejlesztők megnézik egy márka/rendszer készülék összetételét és az alapján döntenek, hogy fejlesszenek-e vagy inkább menjen helyette horgászni.
Namost amíg így néz ki a wp, hogy 90% lowend, 10% közép-felső kategóriás telefon addig értelmesebb fejlesztő egy munkaórát nem öl bele.
Aztán láttuk nokiáékat mennyire volt sikeres az alsó szegmensre koncentrálni, nulla felé konvergáló margin-al adni a telefonokat."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
azopi74
addikt
Az ebben az árkategóriában induló droidok teljesen használhatatlanok, az ipari hulladék kategóriába esnek, csak arra jók, hogy megutáltassák az emberrel a droidot és általában az okostelefonokat, hogy sírva meneküljenek vissza a feature phone-okhoz, amiből viszont ilyen áron egész jó minőségűt megvehet az ember. Talán majd az Android One változtat ezen, de jelenleg ez a tény.
-
dsr
senior tag
Nagyon jó telefon , brutál jó kezdőárral , akár csak az elődje
-
Mit nem lehet azon érteni, hogy ennek a kezdőára is alacsonyabb, mint egy egy éve piacon lévő modell kisöprés előtti ára? Ez még lejjebbre fog beállni, valószínűleg még az 520 árszintje alatti tartományba...
Az 525-öt meg eleve csak pár régióban lehetett kapni, jött is utódja tudtommal pl. Kínába egy 1GB RAM-os 630 verzió képében.Üdv, pengwin
-
kcsa
veterán
52x széria kifutó. Anno 920 is szenzációs áron volt megvehető kifutóként, 53x széria is lesz még olcsóbb, ez még csak az indulóár, és mint olyan, magas. Abba gondolj bele hogy ez még olcsóbb lesz, és akkor nincs sok kérdés.
-
tothmaxy182
őstag
Akkor átfogalmazom az előzőt, mert nem így értettem, nem komolyan mondtam ez egyes szám első személyt.
Szóval miért kéne akárkinek a világon ezt vennie, ha kaphat helyette 525-öt is kb 2ezer forinttal drágábban (vagy ugyanennyiért)? Legyen az angol, indiai vagy amerikai (vagy mit tudom én hol kapható az 525).
A kategória elcsúsztatását meg értem én, de attól ez még nem lesz egy jó vétel az 525 mellett.Ez válasz (#13) DarthRoni-nak is.
-
"Piacnyerés a szegényebb országokban?" - hát ez az ár Európában alacsony csak, Indiában ezen az árszinten, amin bemutatkozott, már van talán használható droid is, 4 maggal, 1GB RAM-mal, qHD vagy HD IPS kijelzővel, AF-os kamerával... (aláírom, hogy nem nagy, nyugati márka telefonjai, de akkor is vannak).
Szerintem az 530-630-635 trió majd itt mifelénk fog tarolni. Már jelenleg is egyre több ismerősömnél látok WP-t, mert iPhone-ra nincs pénzük, viszont igényelnek egy megbízható okostelefont, amit nem akarnak buherálni.
Ha meg butamobilról vagy alsó-közép kategóriás symbianos "Okos" telefonról váltanak, akkor nem is tűnik fel a villanó és az előlapi kamera hiánya.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
halkow
őstag
Agyon spórolt nokia pfüüj fix fókusz
Alcatel onetouch idol2s the king
-
DarthRoni
tag
válasz tothmaxy182 #9 üzenetére
Valszeg nem is te vagy a célcsoport, hanem akinek tényleg a legolcsóbb kell, és esetleg nem is ért hozzá hogy mivel jobb az 525, ráadásul az 525-öt csak rendelni lehet, ezt meg majd csak besétálsz a boltba és megveszed, ez még mindig sokaknak fontos szempont.
-
LSM
csendes tag
A spec tökéletesen elég az os, és az alap nokia szolgáltatások meghajtására. Az ára pedig lassan a butamobilokéval vetekszik. Lehetséges, hogy ilyen alternatívát próbálnak nyújtani a hagyományos nyomógombos készülékek helyett. Mi ezzel a probléma?
A célközönség nem, a benchmark pontokra gyömöszkélik a micsodájukat fogyasztók. -
kcsa
veterán
válasz tothmaxy182 #9 üzenetére
525 hivatalosan nem kapható felénk, tehát max 520-at vehetsz helyette. Már amíg van.
Azt kéne felismernie végre mindenkinek, hogy minden kategóriát egyel lejjebb csúsztattak - mostani 5xx az az eddigi 5xx alatti kategóriát jelenti és így tovább.
520 helyett 6xx választandó szvsz - az már korrektebb alternatíva is: érzésre is sokkal gyorsabb, sokkal jobb kijelző, kézreállóbb forma.
-
tothmaxy182
őstag
válasz gyurkikrisz #4 üzenetére
A kérdés inkább az, hogy miért ezt vegyem és miért ne a régebbi 525-öt? Van akármi előnye ennek azzal szemben? Akármi, ami miatt ezt kiadták?
-
orbano
félisten
akinek meg nem tetszik, ott van a 930 alig többért
A vér nem válik VAZZE!™
-
kcsa
veterán
nem úgy van az, tudod: ripnokija szemétm$ satöbbi.
@Fr0z3n: egy mag? Itt még négy is van, pedig ez a legalja...
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Visszatérünk az 1mag 512 ram kombóra?
Alap használatra egyéb iránt nem rossz. De nem is jó.[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
Az app fejlesztőknek piaci részesedés kell, hogy fejlesszenek a platformra. A részesedést meg az olcsó készülékek hozzák, nem a csúcsmodellek. So what?
Laci
-
virkir
veterán
melyek műszaki paraméterek terén nem sokkal múlhatják alul a jelenlegi legolcsóbb ajánlatait
Amennyire ismerjük a fijuggat ott redmondban azért eléggé találékonyak bírnak lenni.
-
C$abi
aktív tag
A Microsoft viccet csinál a Nokiából, meg úgy az egész Windows Phoneból azzal, hogy egyre inkább lejjebb teszi a lécet, így egyre ótvarabb specikkel fognak majd kijönni a WP-s mobilok.
kameragomb már nem kell, meg már a vezérlők is legyenek szoftveresek, a kamera lehet fixfókuszos, már nem kell minimum 720p-ben felvenni, áhh mi lesz itt még...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Adobe Photoshop
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest