Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
csomó laikus ismerősöm azt vesz
Laikus ismerősöm is azt vett illetve cserélte az előzőt.
Aztán a múltkor panaszkodik, hogy nem tud vele kevés fénynél fényképezni, nézzek már rá.
Próbálgatom, keresgélek az opciók között, hátha csak letiltotta a vakut, mire egy jó idő múlva végre megnéztem a hátsófertályt és sikeresen megoldottuk a rejtélyt, hogy ugye vaku az nincsen, mert minek is egy 2014-es telefonra.
A kérdésre meg, hogy miért is ilyen hulladékot sikerült beszereznie a válasz annyi volt, mert nokia meg tetszett külsőre.
Ennyit a sok laikus, racionális választásáról.pengwin
Az meg, hogy a WP eladások kisebb ütemben nőnek, mint az Androidé, szerintem nem meglepő. Hiába adnak el negyedévről negyedévre több WP device-t
Nézzél már rá legalább arra a táblázatra mielőtt írsz valamit.
Negyedévről, negyedévre több... LOLkcsa
Mutass már hirtelen 20-40k-s androidos telefont amin nincs vaku.
Biztosan találni de nem jellemző. -
virkir
veterán
Szerintem meg nem hülyeség mivel onnan indult, hogy az app fejlesztők nem erőltetik meg magukat.
A különböző statisztikák meg ugye nem azonos célközönségnek készülnek.
Egy befektetőt az érdekli mennyit gyártanak, adnak el, egy fejlesztőt meg inkább az, hogy mennyien használnak, használják ki a lehetőségeit egy adott terméknek. -
virkir
veterán
Na akkor lássuk az általatok elfogadott statisztikát.
Nincs igazán jelentős eltérés a statcounter adatoktól a wp részesedését tekintve.
Sőt még nektek kedvezne mivel-
13Q2 1,33%-14Q2 2,39% azaz majd egy százaléknyi növekedés szemben az IDC 13Q2 3,4%- 14Q2 2,5%-val, ami majdnem 1 százaléknyi csökkenés éves szinten.
Akárhogyan nézem ez bármi lehet csak nem piaci erősödés szerintem.Aztán a készülékek ármegoszlása
Nem markáns a különbség de azért látszik, hogy arányaiban itt is jobban teljesít az android.
Namost akkor jöhetnek ismét a kifogások, hogy az IDC miért is ír hüjjeségeket.#56 Glenda
Neked meg mint mindig igazad van.
Nekem meg sajnos sokmindenről nincs papírom. -
virkir
veterán
válasz
gyurkikrisz #41 üzenetére
Hopp egy friss ropogós példa.
Az androidos vagy iOS-es okostelefonokra és tabletekre telepíthető alkalmazás távoli elérést biztosít a vezetékes UPC telefonhoz.azopi74
Komolyan szánalmasabbá váltak mostanra a wp fanok mint anno az ájfon tulajok voltak.
Mond az ember egy negatívumot, válasz annyi, hogy nem úgy van.
Alátámasztod példával, ááá... az szar, hazudik, meg különben sincs fogalmuk.
Felhozol egy rendszer hiányosságot.
Ááá... minek az bele jobb is, hogy nincs.
Aztán amikor az MS mégis berakja, javítja akkor az a legnagyobb királyság.
Mond van otthon tükör? Mert óvatosan nézelődni benne. -
virkir
veterán
Bocs ezt valóban elnéztem.
A wp mérföldekkel előzi a BB-t.Áruld el mire ez a baromi izzadtság szagú erőlködés, hogy megmagyarázd mennyire szárnyaló, mindent elsöprő rendszer a wp?
gyurkikrisz
Nagy kiadók mind megjelentetik a játékaikat rá, kis csúszással igaz, de szinte minden nagyobb alkalmazáskeszítő kiadja rá a dolgait
Igen kiadják amikor már nagyon ráérnek ezért a "kis" csúszás, aztán az is előfordult már ha jól emlékszem, hogy amíg a konkurenseknél ingyenes volt egy játék addig wp-re meg fizetős.
Alkalmazásoknál meg pont az a jellemző, hogy leginkább nem foglalkoznak vele, épp mostanában volt valami amin én is csodálkoztam, hogy friss kiadásnál miért csak iOS és android volt támogatott valami "fontosnak" mondható app-nál.
Jobb telefonüzletekben is kint van 3-4 modell
Kétujjnyi porral a kijelzőn? -
virkir
veterán
Leszokhatnál már erről a csúsztatás mantráról.
A wp részesedése régiók szerint a legjobb is csak talán egy a tízhez de mint írod előfordulhat akár az egy a százhoz is.
A lényeg, hogy világ viszonylatban jelenleg nem haladja meg a 2%-ot úgy, hogy a BB is megelőzi.
Akkor meg miről is beszélünk egy lassan négy éves rendszernél?gretzky77
hogy melyikre mennyi játék meg app van hanem megbízhatóan lássa el a feladatát!
Ez így van, de érdekes módon a vásárlók szerint ebben is jobb a többi rendszer? -
virkir
veterán
Nézzük amit te csúsztatásnak ítélsz én meg mondjuk enyhe túlzásnak.
India: Lumia 520 36,4%, 525 5,8%, 510 3,6%, 620 6,5%, 610 3,3% = 55,6% 1320 2,7%
Hungary: Lumia 520 27,6%, 620 4,5%, 610 7,5%, = 39,6%Látható, hogy a nagy árrésű, fizetőképes, masszívan app vásárló réteg telefonjai a meghatározók ugye?
Ja nem.
Droidon meg azt ne felejtsd el, hogy eladnak annyi készüléket naponta mint wp-t egy negyed év alatt.
Tudod érvényesül az örök igazság, jobb a sűrű fillér mint a ritka forint. -
virkir
veterán
Érvelésed ott csúszik félre, hogy az app fejlesztők megnézik egy márka/rendszer készülék összetételét és az alapján döntenek, hogy fejlesszenek-e vagy inkább menjen helyette horgászni.
Namost amíg így néz ki a wp, hogy 90% lowend, 10% közép-felső kategóriás telefon addig értelmesebb fejlesztő egy munkaórát nem öl bele.
Aztán láttuk nokiáékat mennyire volt sikeres az alsó szegmensre koncentrálni, nulla felé konvergáló margin-al adni a telefonokat. -
virkir
veterán
melyek műszaki paraméterek terén nem sokkal múlhatják alul a jelenlegi legolcsóbb ajánlatait
Amennyire ismerjük a fijuggat ott redmondban azért eléggé találékonyak bírnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged