- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pengwin
addikt
Szóval sem mondtam, hogy kicsi hazánkban kapsz használható droidot ezen a szinten, viszont India és Kína belső piacán bőven vannak az 530 ottani árán elfogadható telefonok (ottani vásárló szemszögéből: miért vegyek fikszfókuszos, 512MB RAM-os, 480p-s telefont, ha ezeknél sokkal többet ad egy Micromax, Xiaomi, vagy akármi android fronton? Egyedül a Nokia márkanév ereje adhatná el, de tudtommal Ázsiában nem nagyon brillíroztak eddig okostelefon fronton)
(#23) tothmaxy182
Oké, nem magyarázom tovább, hasonlíts egy regionális, előző generációs terméket egy sokkal lejjebb pozícionált, hamarosan globálisan megvásárolható újhoz. Logikus. -
virkir
veterán
Bocs ezt valóban elnéztem.
A wp mérföldekkel előzi a BB-t.Áruld el mire ez a baromi izzadtság szagú erőlködés, hogy megmagyarázd mennyire szárnyaló, mindent elsöprő rendszer a wp?
gyurkikrisz
Nagy kiadók mind megjelentetik a játékaikat rá, kis csúszással igaz, de szinte minden nagyobb alkalmazáskeszítő kiadja rá a dolgait
Igen kiadják amikor már nagyon ráérnek ezért a "kis" csúszás, aztán az is előfordult már ha jól emlékszem, hogy amíg a konkurenseknél ingyenes volt egy játék addig wp-re meg fizetős.
Alkalmazásoknál meg pont az a jellemző, hogy leginkább nem foglalkoznak vele, épp mostanában volt valami amin én is csodálkoztam, hogy friss kiadásnál miért csak iOS és android volt támogatott valami "fontosnak" mondható app-nál.
Jobb telefonüzletekben is kint van 3-4 modell
Kétujjnyi porral a kijelzőn? -
virkir
veterán
Leszokhatnál már erről a csúsztatás mantráról.
A wp részesedése régiók szerint a legjobb is csak talán egy a tízhez de mint írod előfordulhat akár az egy a százhoz is.
A lényeg, hogy világ viszonylatban jelenleg nem haladja meg a 2%-ot úgy, hogy a BB is megelőzi.
Akkor meg miről is beszélünk egy lassan négy éves rendszernél?gretzky77
hogy melyikre mennyi játék meg app van hanem megbízhatóan lássa el a feladatát!
Ez így van, de érdekes módon a vásárlók szerint ebben is jobb a többi rendszer? -
virkir
veterán
Nézzük amit te csúsztatásnak ítélsz én meg mondjuk enyhe túlzásnak.
India: Lumia 520 36,4%, 525 5,8%, 510 3,6%, 620 6,5%, 610 3,3% = 55,6% 1320 2,7%
Hungary: Lumia 520 27,6%, 620 4,5%, 610 7,5%, = 39,6%Látható, hogy a nagy árrésű, fizetőképes, masszívan app vásárló réteg telefonjai a meghatározók ugye?
Ja nem.
Droidon meg azt ne felejtsd el, hogy eladnak annyi készüléket naponta mint wp-t egy negyed év alatt.
Tudod érvényesül az örök igazság, jobb a sűrű fillér mint a ritka forint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest