- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Érdekes ez az önigazolás gyártás és magyarázkodás miért ér vagy nem ér meg annyit egy telefon. Bemész, megveszed, és senkinek nem tartozol elszámolással (max feleség
) hogy mire költöd a pénzed. Mindent meg lehet magyarázni, kedvencem a "nem költöm cigire..." Én sem költök és még az emberek többsége sem.
Úgylátszik sok emberben van valamiféle társadalom, környezet által keltett folyamatos szorongás amit valami magyarázattal, lehetőleg minél ésszerűbbel fel kell oldani. Paradox hogy ugyanez a társadalom próbál folyamatosan a fogyasztásra, vásárlásra ingerelni. -
atike
nagyúr
Telefon ára órára vagy akárhogy lebontva....?
Érdekes gondolatmenet. Ruhát is így veszel...? Vagy autót? Nem tudom mi értelme van tartós (esetleg "tartós") fogyasztási cikk árát lebontani. Millió egy dolgot ide lehetne kavarni akkor - átlagfizetést, "normákat" azt amit. Egy éve a 250 000 Ft-os ár sok volt a csúcstelóért. Most 200. Jövőre 350. Nem gyengén durvul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest