- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ez lényegében nem más, mint valaki önigazolási kényszere arról, hogy miért vette meg ennyiért
Bár nem szeretek ennyit angolul olvasni, mert még mindig nem tudok nagyon, és csupán a kolléga kifakadása vett rá, hogy mégis elolvassam, azért relatíve nagyjából megértettem miről szól. Egy fordítóba másolható szövegnek azért én is jobban örültem volna
Részben persze igaza van egyébként. Ilyet én is mondtam már másnak, mikor azt mondta, hogy hülye vagyok, hogy mennyit adtam az S8+-ért.
De.
Az S4-em 3 és fél évig volt meg mire beleuntam, és lett olyan amire cserélni akartam, nincs kizárva ez az időtartam az S8-nál sem, így számoljunk azzal, hogy ez idő alatt havi 5e-et félreteszek a következő mobilra. Az a 42 hónap alatt 210e. Sok ember havi 15-20 ezreket is elkölt dohányra és/vagy piára, az nem drága?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- SörcsaPH!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest