- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Oliverda #324 üzenetére
az a hülyeség h mindenre nemet mondasz
az Intelnek célja a profitmaximalizálás, nem mondtam h lesz, de nem lehet kizárni
nézd, válság van, a core i7 nem túl sikeres, a core i5 se kesz nagy durranás szerintem vagy népszerű, pláne válság miatt is, mi lesz ha ezek eggyüttesen 10%-ot érnek el az Intel eladásaiból??? akkor minek invesztáltak 8 milliárdot a 32nm-be??? hidd el attól még mert nincs benne a roadmapbe, simán lehet h számolnak ezzel is. a P4-es 180-130-90-65nm-en is elkészült, a core2-es meg csak 65-45?
gondolkozz, maguknak tennének jót azzal ha lenne 32nm-es core2, olcsóbb gyártás, ha lapot nem is, de procit dögivel adhatnának el, és elérhetik vele a 4 ghz/400fsb-t, mint mondtam elképzelhető, persze nem tudhatjuk, de ha lesz akkor mégse zsákutca az S775(amúgy se)
-
Bluegene
addikt
válasz
Oliverda #278 üzenetére
Az LGA-775 zsákutca ennyi erővel az összes AM2/AM2+ is zsákutca, mert a PH2-nél jobb procit nem tehetsz bele
a gyakorlatban ez úgy néz ki h egy Q9770-est vehetsz bele, de ilyen úgyse lesz senkinek
, tehát mindíg lehet jobbat rakni bele
mondjuk h zsákutca, csúnya kifejezés, attól még mert újabb felépítésű procit nem rakhatok bele? nem is akarok! amíg leadja a megfelelő teljesítményt olcsón!
-
zsolt320i
senior tag
válasz
Oliverda #294 üzenetére
az már rég volt
de a viccet félretéve, ha jól emlékszem akkor semmi konkrétum nem volt olvasható!
azért szerintem jól jönne egy prezentáció az amd-től hogy mit takar a k11, mit lehet majd tőle várni, és kb mikorra lesz kész.
azért most beírom a keresőbe hogy bulldozer, és remélem nem John Deer-t dob majd fel -
Zso2
őstag
válasz
Oliverda #278 üzenetére
Ha úgy veszed mindegyik egy zsákutca, ugyanis egyre több lába lesz a szörnyetegeknek
Ja és a 775 elég erős zsákutca , jól ellehet lenni vele még teljesítményben.Áthidalt pár évet ez is, és a legerősebb 775-öst még mindig nincs legyürve AMD részről.... nem kell temetni. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #241 üzenetére
Pentium 2-ből szerintem nincs X4.
Nem gondoltam, hogy összetéveszted a Pentium 2-t (valójában Pentium II) a Phenom II-vel.
Mostantól nem rövidítek.Másrészt egyáltalán nem törvényszerű hogy "fel tudod rántani" azt is annyira.
Nem is kell. Ahogy a PH!-n (ProHardver, mielőtt másra gondolnál) a tesztben irták az Intel kb. 3,2Ghz-en tudja a 3,7Ghz-es Phenom II teljesítményét. Még mindig óriási előnye van az intelnek az órajelben is.
A Phenom II tuningolása és a Intel tuningolása is ugyanúgy nem törvényszerű.
Összehasonlítani csak úgy érdemes, hogy vagy egyiket sem, vagy mind2-t tuningolják. -
-
Geller72
veterán
válasz
Oliverda #194 üzenetére
Dehogynem. Csipszettől és márkától, valamint felszereltségtől függően. Máshogy alakulnak a fogyasztások (össz) egy asusban, egy msi-ben és egy gigában is. Itt nem kimondottan CSAK a procira vagyok kíváncsi, hanem egy azonos felépítésű rendszer össz fogyasztására, idle, illetve work.
Geller
-
Geller72
veterán
válasz
Oliverda #141 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, főleg veled nem
, de nézz vmi tesztet, ami Q6600-al készült, kellemes 8x400-on alapfeszen, 1066-os memekkel, legalább egy Giga P35 deszkával. Meg fogsz lepődni. Nekem ilyen volt, majd két éve vettem. Tavaly 25 körül simán lehetett venni használtan génullás quadot. Kicsit vérzik is a szívem érte. Egyik ilyen teszt alkalmával az én lapomban elvert egy Q9650-et. Kollégámé volt itt, kíváncsiságból akartuk tesztelni. Elhozta az ő prociját. Az enyémet felraktuk laza 8x400-ra alapon. Everest szerint 1 teszt kivételével verte a 9650-et. Valahol van kimentett bencem txt-ben. Holnap este a kezem közt lesz a 940-es Phenom II, ha lesz időm, csinálok fogyasztásmérős teszteket vele. Egy olcsó, 780-as lapban. 1066-os memekkel.
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest