- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
válasz
VaniliásRönk #292 üzenetére
akkor még rosszabb a szitu!
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #267 üzenetére
"...persze ugye mihez képest, amennyiért vettem, ahhoz mindenféleképp jó...
" Mondatértelmezés 1-es, leülhetsz
Én jobban örülnék 1ébként egy 775-ös conroe cerkának, van is itthon, csak lapom nincs hozzá
#270 Oliverda : Én arról beszéltem, ameddig nálunk lehetett kapni, az is lehet hogy s939-cel keverem, de valamelyik nagyon gyorsan leköszönt lapok terén mindenképp a boltokban. Azért azt hiszem s462 lapok se feltétlen kezeltek minden s462 procit, már amennyire emlékszem még
...S423 tényleg vicc volt idejét tekintve, az s478 meg sok mindent tekintve, viszont a 775 elég időtálló lett a 965-ös chiptől, no meg ha ki is fut, egy 8xxx-et vagy Quadot nem kell félteni hogy még 2 évig valamire kevesek lesznek...az 1156 és társai sztem olyan életűek lesznek mint az s423 volt, maradni fog az 1366..de majd meglátjuk, tudtommal a másik 3-at még nem is árulják, bár lehet tévedek. Ha ez megnyugtat, foglalat váltásilag jobban áll az AMD, teljesítményben meg az intel már hosszú ideje...kivonni meg a 775-öt még egy darabig nem fogja tudni az intel, hiába akarja, akkor lowend, middle szinten csak AMD maradna 1edül, azt meg még az intel brancs sem engedheti meg magának.
-
Zso2
őstag
válasz
VaniliásRönk #267 üzenetére
Te inkább ne is szólaltál volna meg fan-témáról, egy AMD-ATI clone vagy
Amugy írta hogy amire vette arra jó, erre te : márpedig az nemjó -
BRinyo
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #222 üzenetére
Socket 423-478, LGA775-ös p4ek és c2d-k - avagy használjon mindenki 945 helyett 955 lapot c2d alá, mert ugye lehet? És akkor most jön a 3féle foglalat. Majd ha kijön a 2. vagy 3. kiadás, akkor talán nem lesz szivatva a nép, addig meg lehet venni a jóárasított(nak csak nevezett) c2d és c2q procikat.
AMD fronton nem tudnék ennyi szivatást felhozni. Meg aztán elég megnézni az intel-es lapárakat... -
O_L_I
őstag
válasz
VaniliásRönk #124 üzenetére
De ezzel nincs semmi gond! Én ezt annak szellemében mondtam, hogy ennek ellenére mindig is talpon volt és talpon van!
Kb olyan külömbség van a két a cég kutatás fejlesztési erőforrásai között mint ha Ferrari-t hasonlítanánk a Minardihoz... Csak éppen a minardi soha nem nyert futamot! -
Ottoka
őstag
válasz
VaniliásRönk #124 üzenetére
Felesleges tapsikolni meg viháncolni, teljesen igaza van.
-
stifi
senior tag
válasz
VaniliásRönk #109 üzenetére
fennvannak a honlapon a partnereik, csak fuss végig rajta.. expert, hrp, infopatika, stbstbstb, ha akarnád se tudnád őket kikerülni, mivel ezek elég nagy disztribúciók és majdnem az összes kisker kapcsolatban van velük, ahonnan Te is vásárolsz (feltételezem)
az más kérdés, hogy amikor a cikkíró árat közöl, a nagyker árra rátesz egy kiskereskedői hasznot és az áfát, így jön ki a végfelhasználói ár, de vajon a nagykerben listaárat vesz figyelembe, vagy kedvezményes (kiemelt partner) árat? mindig lesz olyan bolt aki kisebb árréssel dolgozik és/vagy kedvezményesebb áron kap meg egy cuccot így olcsóbban is tudja eladni...
de hogy ez itt a hozzászólásokban még mindig téma, nem értem. nyilván a partner árait fogja a cikkíró közölni, ha Te meg olcsóbban tudsz megszerezni valamit (akivel ez az oldal nincs kapcsolatban), akkor okos és ügyes vagy, megveheted ott is. senkinek nem lesz rosszabb
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #109 üzenetére
Azt nem tudom de az AMD már egy ideje $225 és $195 árfolyamon adja a két tesztben szereplő procit és ez már szerencsére itthon is érezhető bő 2 hete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest