Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
#06658560 #244 üzenetére
Most lehet, hogy páran nem fognak egyetérteni velem, de hát ez van
.
A Phenom II-t nem inteleseknek találták ki. Nem szabad így nézni.
Akinek C2D-je van, vagy főleg neadjisten C2Q-ja, soha nem fog váltani. Nem érné meg neki. Ez az egyik ok. A másik, hogy minek? Aki játékos és van egy c2d-je, amit vagy alapon, vagy húzva, de 3 giga körül használ, még jó darabig elég. Megérni azért nem éri meg, mert vagy van egy P35-ös deszkája, amibe még most is sok minden belemegy, a ramjai jók, tehát ugyanoda jutunk vissza, hogy minek a csere. Nem fogja - vagy legalábbis kevesen fogják - lecserélni. Akik lecserélik, azok vagy phenom első széria tulajok, akiknek ez a tokozású széria lazán belemegy a deszkába, mindenféle különösebb trükk nélkül, vagy X2 tulajok, akik bele akarnak kóstolni a 4 magos világba (mellesleg nagyon jól teszik!). Mivel már az órajelek is elegendőek lesznek ehhez a mutatványhoz, bátran próbálkozhatnak gamer beállítottságúak is, akár húzás nélkül is. Szóval kár vitatkozni arról, hogy az AMD minek hozta ki ezeket a procikat és hogy kinek kellenek.
Üdv:
Geller
@Oliverda:Giga 780G/4x1 gb -1066/sata raid..kb most ez van. -
Oliverda
titán
válasz
#06658560 #239 üzenetére
A nem egy lehet 1000 is akár. Nem számoltam meg, de azért valamennyire levetíthető ez az arány nagyobb tömegekre nézve is. Mindenesetre az kicsit furcsa hogy jóval népszerűbb nyugatabbra mint itt.
[CS]Blade2: Pentium 2-ből szerintem nincs X4.
Másrészt egyáltalán nem törvényszerű hogy "fel tudod rántani" azt is annyira.
-
Oliverda
titán
válasz
#06658560 #236 üzenetére
"mostanaban a masik odlalrol nem tul sok embert tudott megnyerni vevonek."
Szoktam külföldi fórumokat is olvasgatni és ott azért nem egy tag akadt aki E6xxx vgy Q6xxx után AMD-be invsztál(t). Az szerintem egyértelmű hogy aki ezt teszi az már csak AM3-ban gondolkozzon mert az még l2+ évig támogatott lesz. Ennek értelmében minden bizonnyal a következő új architektúra processzorai is használhatóak lesznek az ilyen foglalatos alaplapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged