- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Xeon L5420 szóval nem Q6600 csak azonos teljesítmény kisebb fogyasztással
El nem tudom képzelni mi lenne az a legalább i5 vagy i7 gép amit az áram miatt megérné megvennem.Pont ezért bírom a high-end consumer Lenovokat azzal a borzalmas HDD-vel. Aztán lassabb mint egy kehes 10 éves gép.
-
quailstorm
félisten
Dafuq én az 1magosra reagáltam. Amúgy még egy brutál C2Q meg komolyabb DX10-es GPU se kaka ha még megy egy Baytrail vagy Celeronhoz képest. Viszont üzemidő 0.
Ezért relatív hogy mi a friss mi nem. HP 250 G3-ból járt nálam olyan ami az UEFI miatt csak 8.1-et és már 10-et tud telepíteni, 7-et már nem. Teljesítménye meg valahol egy Prescott P4 és egy Pentium D közt van. -
Béééla
őstag
Már nagyon vártam
Ezért írtam, hogy ha nem megy ésszel, de megy erőből (sw render a jó példa), és ha megfelel a felhasználásra (és nincsenek benne lyukak) akkor tessék nyugodtan használni, csak érdemes az upgraden elgondolkozni. Célgépnél (CNC vezérlő pl.) meg ugye előfordulhat, hogy soros port kéne, de az USB-s adapter nem ugyanolyan, és akkor gyakorlatilag nincs is lehetőség "frissíteni" (meg minek)Például most futottunk olyanba bele régi laptopnál, hogy új routerrel nem megy a belső wifi kártya (csak nyílt wifivel, a titkosítást nem eszi, pedig a régi routeren is volt WPA, nem tudom mit változtattak az implementációban), a külső USB-sek meg harmatgyengék ahhoz képest és nincs jel. Na itt gyakorlatilag egyértelmű, hogy váltani kell.
-
quailstorm
félisten
Nekem meg van 8 éves core2quad gépem Fermis DX11-es nVidiával, és ez a kombó még mindig jobb mint egy Office Celeron, Pentium G vagy akármilyen Tesco gazdaságos laptop. Szóval én se értem hol avult el.
Oké nem megy a beépített videofelvevő se az nVidia Shadowplay. De Vegasban 1080p kamerafelvételt simán vágok. (CUDA on)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged