- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #151 üzenetére
Hát, mondjuk áramban használtan is lassan hozná vissza, 24/7 mellett is.
-
válasz
quailstorm #148 üzenetére
Mondjuk azért egy Q6600 fogyasztása sem mindegy, de amúgy ha a villanyszámlád bírja...
Laptop meg a vihetőség miatt lassabban avul, nem olyan érdekes, hogy lassabb-e, és én sem vagyok az az akkuidő-fetisiszta. A szűk keresztmetszet meg úgyis a HDD szokott lenni sebesség szempontjából.
-
válasz
quailstorm #144 üzenetére
Ja, csak azt nem viszed kézben
Én részben azért váltottam laposra, mert semmit nem csinálok, amihez muszáj az asztali ereje, de kényelmes vinni magammal. Egy használt üzleti i5 meg elég. (T410.)Konzumer laptopot egyszerűen nem érdemes venni általános felhasználásra, használt üzleti olcsóbb, tartósabb is. Akinek meg az a lényeg, hogy új, az meg villogjon az alsókategóriás cuccal
@Bééla : OK.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
quailstorm #93 üzenetére
ebből csak annyi derül ki, hogy a te (vén) hardvereden pár program nem szereti a w10et.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
quailstorm #79 üzenetére
nekem is öskövület quadxeon van és nincs ssd, mondjuk játszani nem játszok szóval arról nem tudok mit mondani, de maga a rendszer gyors (nyilván hdd viszonylatban) és stabil, a szoftverek (vegas, lightroom, pspX7, C1, böngészők) semmivel nem dolgoznak lassabban mint az elődwineken.
ilyen is van
-
fordfairlane
veterán
válasz
quailstorm #82 üzenetére
Szerintem az Apple lehet a ludas ebben. Próbáld ki Apple nélkül!
-
NGA
addikt
válasz
quailstorm #79 üzenetére
Mit vársz egy 8 éves processzortól? Az Apple például ilyen régi procis gépekre nem is teszi lehetővé az új oprendszerét.
-
fordfairlane
veterán
válasz
quailstorm #59 üzenetére
Kösz, most megnyugtattál.
Mindegy, muszáj lesz újrahúzni a hetest, az updatekkel meg majd meglátom, hogy mi lesz a helyzet. Nincs időm a WU homokórázását nézni órákon keresztül, legfeljebb updatek nélkül marad.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
quailstorm #66 üzenetére
asszem se a saját lassan 7 éves gépem se az asszony 5,5éves laptopja nem számit semmilyen univerzumban "brutál vas"-nak de inkább gyorsabb lett a w10-el mindkettő mint a 8.1-el (vagy bármelyik korábbival, pedig volt ezeken vista kivételével minden kezdve az XP SP3-al)
-
fordfairlane
veterán
válasz
quailstorm #30 üzenetére
Nem kell, hogy Enterprise legyen. Domainba léptetve nem töltődik le a Win10 update tudomásom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest