- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=RelakS=- #105 üzenetére
Megmondhatod most is, illetve vannak eltérő featurek, ezért kell is. Három platform van: Aplite (classic és Steel Pebble), Basalt (Time-ok), és a Chalk, ami a Time Round kerek kijelzője miatt egy külön történet. De a jelenlegi felbontás 144x168, ami miatt még messziről is látod a pixeleket, ez nagyítva nem tudom hogy festene... Egyébként emiatt talán értelme se lenne a dolognak, szerintem senki nem használna egy kétszer akkora felbontású Pebblen pl egy Aplite appot, főleg hogy egyik sem létkérdés, ez nem okostelefon, nem dőlsz a kardodba ha mondjuk az Uber appra várni kell kicsit mert még nem jött ki egy esetleges új órához az update. Előveszed a telefonod, és rendelsz arról autót
Szóval talán ezért nem görcsölnek azon, hogy belemókolják az SDK-ba a skálázási funkciót.
Tehát ez egy kicsit más világ, pl. 24Kbyte a max méret Aplite esetén, figyelned kell rá, hogy ne legyen sok mozgó cucc a képernyőn (szopja az akkut), mennyit és hogyan kommunikálsz a telefonnal, stb stb... Amúgy valahol bájos, illetve nekem tetszik az egyszerűsége, meg marhajó a community is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest